MacBook tavsiyeleri hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MxL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaslar,

Uzun zamandir Windows kullaniyordum. Ancak -bana gore- daha kararli ve hizli bir isletim sistemi bulunan bir dizustu bilgisayar almak istiyorum. Bunun icin ise MacBook'un Pro serilerine bakiyorum ancak tam olarak hangi modeli tercih edecegime karar veremedim. Sizden bu konuda desteklerinizi istiyorum.

Cihaz uzerinde yapilacaklar:
- Adobe After Effects ve Adobe Premiere Pro ile yapilacak video duzenleme ve cevirme (rendering), videolar genellikle 1920x1080 cozunurlugunde ve 15 dakika araliginda.

- Adobe DreamWeaver ile web site tasarimi.

- Adobe Photoshop ile thumbnail ve diger grafik tasarimlari.

Onerilerinizi sebepleriyle beraber yapabilirseniz gercekten cok sevinirim. Yani harici ekran karti gerekir mi, neden gerekir vb..

mkysoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video düzenleyecekseniz bol ram ve işlemci lazım: macbook pro i7 almalısınız. Tasarım yapacaksınız en az 15" ekranlı bir model edinin.

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video düzenleyecekseniz bol ram ve işlemci lazım: macbook pro i7 almalısınız. Tasarım yapacaksınız en az 15" ekranlı bir model edinin.

Cok tesekkur ederim. Onerinizi kayit ettim ve mutlaka degerlendirecegim. En cok ikilemde kaldigim noktalardan bir tanesi ekran boyutu hakkinda idi, zira 13' mi yoksa daha buyuk bir ekran mi gerekiyor diye mukayese ediyordum, bu konuda karar verebilmem adina buyuk bir etkiniz olacak.