Şu an elimde bulunan Macbook dizüstü bilgisayara zorunlu nedenlerden dolayı Windows 7 işletim sistemi kurdum (nedenini sormayın). Windows bütün donanımı tanıdı. Ancak ses sürücüsü kurulu ve çalışıyor görünmesine rağmen bilgisayardan ses çıkmıyor. Ses donanımının Intel 82801GBM ICH7-M bütünleşik ses kartı olduğunu görüyorum. Çok aramama rağmen İntel' in sitesinde sürücünün izine bile rastlayamadım. Bulduğum bütün Realtek ve Sigmatel sürücüleri denedim. Olmuyor.
Cihazın kurulum cd sini taktığımda Windows dosya sistemini tanımadığını söyleyerek açamıyor. Kurulumu mac üzerinden boot camp ile yapmadığımdan sanırım sürücü bulmak zorundayım.
Aynı cihazdan kullanan veya sorunun çözümünü bilen varsa (ses sürücüsünü gönderebilir) ve yardım ederse çok sevinirim. Her fikir önemli olacaktır.
Cihazın kurulum cd sini taktığımda Windows dosya sistemini tanımadığını söyleyerek açamıyor. Kurulumu mac üzerinden boot camp ile yapmadığımdan sanırım sürücü bulmak zorundayım.
Aynı cihazdan kullanan veya sorunun çözümünü bilen varsa (ses sürücüsünü gönderebilir) ve yardım ederse çok sevinirim. Her fikir önemli olacaktır.