Soru Macbook Pro M1 Logitech Option Sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dudex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dudex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Macbook Pro M1im var Logitech Option indiriyorum ama acmiyor rosetta yükle diyor ama Apple rosettayida artik kaldirmis indirilmiyor. Mousumun ek tuslarina komutu nasil eklicem artik ? Bunun bi cözümü yok mu? Logitech Optionsun son sürümü M1e uyumlu deniliyor yabanci forumlarda ama bende haala ayni hata cikiyor laptopta en son güncellemedi suan benim. Yardimci olcak varsa cok mutlu olurum.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Rosetta 2 hala kullanılabilir durumda diye biliyorum. Yakın zamanda da kaldırılması mümkün değil bence çünkü pek çok önemli uygulama hala daha M1 uyumlu değil. Logitech sitesinde M1 versiyonu için ayrı bir indirme linki bulunuyor olabilir, kontrol ettiniz mi? Silip sıfırdan yüklemeyi deneyebilirsiniz bence.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Merhaba.

Logitech Option kendi sitesinde macOS Big Sur için aşağıdaki linki vermiş. Lakin Intel sistemler için mi yoksa M1 sistemler için mi onunla alakalı bir detay belirtmemiş. Eğer bu linkteki versiyondan düşük bir versiyon denediysen linkten indirip temiz bir kurulum dene.

Mesajı göndermeden bir düzenleme yapayım.
Bazı forumlarda araştırma yaptım. M1 MacBook'larda sorunsuz çalıştıranlar var. Mouse lag ile karşılaşanlar var. Bazı butonların çalışmadığını söyleyenler var. Yine de sonuç olarak çalışıyormuş.