Macbook Pro Almalı Mıyım?

yasnozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba forumdaki ilk sorum herkes kendi durumunu anlatıp kendi derdine çare arıyor bende onlardan biriyim. Benim durumum şöyle bu yaz work and travel programı ile 4 ay amerikada olacağım. Ben inşaat mühendisliği 3. Sınıf öğrencisiyim size danışacağım konu şu amerikadan gelirken macbook pro almam mantıklı mı? Öncelikle söyleyeyim oyun oynayan birisi değilim, son sınıfta bitirme ödevi için birkaç program kullanacağım ama bunlar uzun sürmeyecek şimdi ben bilgisayarı alırsam dizi izlemek günlük işler halletmek için kullanacağım çok extrem bi işim olmayacak. Çok gel git yaşıyorum bazen mantıklı geliyor MacBook almam ama bazende diyorum ki iyi bir windowslu msi alabilirim ama alırsam da tüm gücünü öyle kullanmayacağım macbook alırsam mezun olduğumda ofis yönetim kısmında çalışmayı düşünüyorum macbookda beni oldukça güçlü kılar diye düşünüyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
şu anki haliniz için orta halli bir windows da işinizi görür ancak gelecek planlarınızı gerçekleştirmede kararlıysanız macbook pro sizin çok işinizi görecektir. Başarılar dilerim.