Macbook Pro alacağım. Şimdi mi almalıyım yeni modeli beklemeli miyim?

Macpad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlad,

Aklım çok karışık lütfen bana yardımcı olur musun? Bir tane macbook pro touchbar alacağım. Aklım karışık.

1- ABD'den haftaya arkadaşım gelecek onun ile mi almalıyım yoksa ülkemizden mi almalıyım?
(Türkiye ve Abd arasında 2.000bin₺ ye yakın bir fark var. )

2- Acil ihtiyacım var ama biraz bekleyip eylülde tanıtılacak yeni modeli mi almalıyım?
(Şimdi alırsam beats kulaklık ücretsiz alacağım eylülden sonra alırsam yeni model almış olacağım)

Bugün karar vermem gerekiyor. Lütfen yardımcı olur musun?

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
1- Biraz daha ucuza getirebilirisiniz, o yüzden Amerika'dan getirebilirsiniz.
2- Donanımı iyi olduğu için ve hediye kulaklıkta verdiğine göre almalısınız. Yeni çıkan model tabi nasıl olur bilemiyorum fakat arasında çok çok büyük farklar olmadığı için şimdiki modeli aldığınızda büyük bir sorun yaratmaz.

Macpad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- Biraz daha ucuza getirebilirisiniz, o yüzden Amerika'dan getirebilirsiniz.
2- Donanımı iyi olduğu için ve hediye kulaklıkta verdiğine göre almalısınız. Yeni çıkan model tabi nasıl olur bilemiyorum fakat arasında çok çok büyük farklar olmadığı için şimdiki modeli aldığınızda büyük bir sorun yaratmaz.

1- Amerikadan getirmem halinde 1 yıl oluyor garantisi o soru işareti. Sonuç olarak cihaz yeni seri ve bir sıkıntısı olabilir, diye düşünüyorum.
2- Kulaklık olmazsa olmazım değil aslında. Bir diğer seçenekte Türkiyeden 2. El mi alsam diye düşünüyorum.

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
O zaman yine en iyi seçenek olarak Türkiye'den almanız. İkinci el olarakta çok iyi bir araştırın diyorum. Çünkü ucuz diye verip kötü de çıkabilir. O yüzden ikinci elde çok iyi bir araştırma yapmanız gerekiyor. Ya da hiç oralara bulaşmayıp Türkiye'den alabilirsiniz.