Ne için kullanacaksınız?Macbook air mı almak daha mantıklı msi modern 15mi
Profesyonel misin ve ne için kullanacaksınMacbook air mı almak daha mantıklı msi modern 15mi
Isınma problemi yok. O senin dediğin 10 dk olayı 4K video editlerinde. 4K video editleyecek adam da Air değil Pro alsın bir zahmet zaten. Kaldı ki o şekilde bile pek çok Windows PC'den daha iyi kendi klasmanındaki. Özellikle de Ultrabook kategorisine bakacak olursak. En kötü üzerine 2-3 termal ped atarsın o zaman performansı MacBook Pro ile aynı oluyor.Macbook M1 Air ısınma problemi var diyorlar.
Ve 10 DK. bir çalışmada yüzde 14 işlemci gücü kaybediyor. Uzun kullanımlarda artar bu güç kaybı.
M1 Air alacaksan, GeForce Now ve düzenli bir internetin yoksa, AAA seviyesindeki oyunları oynamayı unut. Hatta oyunları unut.
Ben de internette izlediğim sonuçları ve duydugum bilgileri söyledim. Isınıyor ve haliyle voltajını azaltıyor.Isınma problemi yok. O senin dediğin 10 dk olayı 4K video editlerinde. 4K video editleyecek adam da Air değil Pro alsın bir zahmet zaten. Kaldı ki o şekilde bile pek çok Windows PC'den daha iyi kendi klasmanındaki. Özellikle de Ultrabook kategorisine bakacak olursak. En kötü üzerine 2-3 termal ped atarsın o zaman performansı MacBook Pro ile aynı oluyor.
Apple'ın yeni bir ürün çıkardıktan sonra bir önceki modele destek kestiği nerede görülmüş? Bugün kaç yıllık Mac'ler halen güncelleme alıyor. Air modeli normal işlemlerde ısınmıyor. İnternetten gez, ödevini yap, kodunu yaz, videonu izle, canlı konferanslara katıl bunlar bilgisayarı çok zorlamıyor zaten. Isınma olayı 4K video düzenlemede geçerli. Onda bile ufak tefek videolarda sıkıntı çıkarmıyor. M1X çıksa dahi tekli çekirdek performansı değişmeyecek. Çekirdek sayısı artacağı için orada ana hedef çoklu çekirdek performansını artırmak.Ben de internette izlediğim sonuçları ve duydugum bilgileri söyledim. Isınıyor ve haliyle voltajını azaltıyor.
Ben direkt fanli M1 Pro alırdım. Madem Mac biraz daha iyisi olsun.
Bir de M1X çıkacak ya, 6 ve 6s cihazları gibi bir durum olursa kötü olur. Güncelleme falan almazsa yanı.
Ana hedef GPU performansı arttırmak, çekirdek/çekirdekler performanslarini arttırmak.Apple'ın yeni bir ürün çıkardıktan sonra bir önceki modele destek kestiği nerede görülmüş? Bugün kaç yıllık Mac'ler halen güncelleme alıyor. Air modeli normal işlemlerde ısınmıyor. İnternetten gez, ödevini yap, kodunu yaz, videonu izle, canlı konferanslara katıl bunlar bilgisayarı çok zorlamıyor zaten. Isınma olayı 4K video düzenlemede geçerli. Onda bile ufak tefek videolarda sıkıntı çıkarmıyor. M1X çıksa dahi tekli çekirdek performansı değişmeyecek. Çekirdek sayısı artacağı için orada ana hedef çoklu çekirdek performansını artırmak.