MacBook Air

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben bu cihazı almayı düşünüyorum ama özelliklerini tam olarak yazabilirmisiniz bi bilginiz varsa en fazla kaç gb ram olabilir v.s. 2 gb ile geldiğini biliyorum fakat arttırılabilirmi?

Tavsiye edermisiniz? Neden?

Yoksa bunun yerine şu daha iyimi dersiniz? (sadece internette gezinebileceğim nadirende oyun oynayacağım bir bilgisayara ihtiyacım var. hafif ve küçük(en boy derinlik) olması tercihimdir. sürekli yolculuk yapıyorum sorun olmaması açısından)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu hafta bir tane test merkezimize gelecek. Videosunu bekle istersen.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Troy Verdiğin bilgi için teşekkürler :) sabırsızlıkla bekliyorum.

Mila12 ben oradan da takip ettim de 2gb ram ile geleceiğini biliyrum ee arttırılabilirmi? bunu göremedim o yazıda ondan.. Ama test merkezinde sanırım çok daha ayrıntılı bilgi edinicem.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
valla bigbigbird dediğin gibi hevesim kaçtı. Ama çok teşekkür ederim aynı hezimeti iphone de de yaşamıştım alacaktım 16 gb lik olanı fakat ekranındaki duyarılık 6 ay sonrasında hassaslığını yitiriyormuş yalan olduğunu düşündüm ama ekranın üretici firması da bunu onaylamış.. neticede alamamıştım.. Şimdi sdn de gördüm Microsoft Surface var :D:D fiyatı 2200 dolar mış yurt dışında. onu biraz daha araştırıyorum.. Paylaşımın için teşekkür ederim :)