Macbook Air m1

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Evet sevgili gençler kendini genç hissedenler m1 işlemcili Macbook kullananlar bu PC nasıl tavsiye edersiniz beğenmediğiniz yönleri nedir almaya niyetliyim ama ilk defa Apple alacam diye tirsiyom azcuk

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Tırsılacak bir şey yok. M1 şu an çok iyi bir tercih ama yeni modelleri beklemenizi tavsiye ederim.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bekleyin ve M1 ile intel işlemcili macbookun SDN de karşılaştırmasını izleyin.

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Tırsılacak bir şey yok. M1 şu an çok iyi bir tercih ama yeni modelleri beklemenizi tavsiye ederim.
İnşallah benim emektar yeni nesil işlemci gelinceye kadar idare eder m1 in ikinci versiyonu daha iyi olur diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyin ve M1 ile intel işlemcili macbookun SDN de karşılaştırmasını izleyin.
Ne olurdu Apple bı magazada doğu bolgelerinde acsaydi gider biraz kurcalar öğrenirdim ?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
İnşallah benim emektar yeni nesil işlemci gelinceye kadar idare eder m1 in ikinci versiyonu daha iyi olur diye tahmin ediyorum

Ne olurdu Apple bı magazada doğu bolgelerinde acsaydi gider biraz kurcalar öğrenirdim ?
Aslında kurcalamayla öğrenmeniz çok zor. Ortalama 1 ay MacOS öğrenmeye çalışacaksınız, haberiniz olsun.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029

Yarın veya pazartesi günü videosu gelecekmiş galiba. Macbook pro (m1) ve macbook pro (intel) karşılaştırması.

Ichilai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
66
1. incelemeyi SDN'den beklemek neyi değiştirecek?
2. youtube da 100 lerce inceleme videosu var hala Intel almak en saçma hareket olacak.2 katı fiyatlı makinalardan kat be kat hızlı ve sessiz.
3. M1 den sonrakileri bekleyip arada alacağınız makinaların %90'ı M1den daha performanssız olacak , M1 Air 10 bin tl bandında , muadili olamayacak inteller mac de 25 binlere alınıyor.

1 aydır M1 air base model kullanıyorum. M1 için açılmış konularda bir sürü açıklamam mevcut.
aklınızda soru işareti varsa silin. eğer bütçenize uygun ise düşünmeyin.İlk defa Apple alındığından zorlanılması muhtemel ama performans için soru işareti yok.