Macbook Air Alıcam Sorularım Var?

kralizasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar.

Macbook Air 13 almayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan bazı konular var. Kullananlar cevaplarsa memnun olurum : )

1- Tarayıcıda bir çok sekme ya da aynı anda bir çok uygulama (office, spotify, torrent, skype vs...) açınca takılmalar ve ısınma problemi yaşanıyor diyorlar? Ne kadar doğru?

2- 1000 şarjdan sonra işi bitiyor diyorlar. Doğru mu?

3- Yeni çıkan Mac OS X sürümlerini yüklediğimizde yavaşlıyor diyorlar?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Air günümüz teknolojisine bir nebze uzak bir cihaz. Tavsiye etmiyorum. Bir daha düşünmeni öneririm almak konusunda, soruna gelecek olursak pil belli bir noktadan sonra performans kaybı illaki yaşar bu her elektronik cihazın kaçınılmaz kaderidir. Güncelleme konusunda birşey diyemeyeceğim yanlış bilgi vermek istemem.
Selamlar.

Macbook Air 13 almayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan bazı konular var. Kullananlar cevaplarsa memnun olurum : )

1- Tarayıcıda bir çok sekme ya da aynı anda bir çok uygulama (office, spotify, torrent, skype vs...) açınca takılmalar ve ısınma problemi yaşanıyor diyorlar? Ne kadar doğru?

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Selamlar.

Air kullanıcısı olarak yazıyorum. Daha önce birçok kez yazdım. Turkmenmert'in de yazdığı gibi şu an için teknolojik olarak eski

sorularına ise cevaplar

1. 4 senedir kullanıyorum, hala neredeyse ilk aldığım günkü kadar performanslı, uygulama bazlı çok az problem yaşadım ama bunlardan birisi asla ısınma olmadı. Oyun için belki ama oyun oynamıyorum zaten.

2. 4 senedir geceleri hala şarjda takılı kalır sabaha kadar çünkü yüksek sesli alarmla uyanan birisiyim. Ayrıca Elektrik dağıtan şirketin verdiği voltaj sağolsun ikimizde pilin bozulması için çok uğraştık. Ancak 4 sene sonunda hala 2.5 saate yakın şarj gidiyor.

3. Elbette olabilir, ama ben yukarıda da belirttim hemen hemen neredeyse aynı performansla çalışıyor diye, illa ki biraz yavaşlayacak günümüz donanımları gibi olmaz, yazılımlar gelişirken günümüz güçlü donanımları ile uyumlu oluyorlar, 4 yıldır kullanıyorum ve 2-3 yıl daha sorunsuz kullanabilirim diye umuyorum.

Alpercan Çağlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ya macbook airde pek oyun oynanması uygun değil ama oynayacak adam zaten oynar bi şekilde ama yazık olur , herneyse pil belirli bir süre sonra tükenmesi normal dahili telefon pili gibi ki sorun olsa bile garanti bittikten sonra yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 560 tl civarında bir ücrete pil değiştiriliyor macbook airlerde , sürüm olarak güncel tutmakta fayda var çünkü yeni sürümler daha hızlı olur her seferinde böylece donanımın yıllarca eskidikçe yeni sürümle aradaki hız fark kapanır , yıllardır windows kullanan biri olarak şunu diyebilirim şahsi düşüncem kişiden kişiye göre değişir ama bence mac candır :D