macbook air 2020 vs huawei matebook 13

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Senin beklentin nedir cihazdan? ikisi çok başka dünyalar,eğitim ve günlük işler için düşünüyorsan mac tercih edilebilir, MateBook 13 de amd mi intel olan mı hangisinden bahsediyorsun,intel olan da mx250 harici ekran kartı var kronik sorunlu bu makinedekiler, coil whine bobin arzası var çoğunda iade eden çok,amd modelinde dahili vega 8 var ama ram den çalması kötü,onun dışında performansı gayet yeterli ben çanta mouse ile satılan amd modelini 5000 e almıştım memnunum,macbook alıcaksan pt den eğitim indirimiyle çok iyi fiyata alabilirsin,başka yerlerde pahalı. 7000 tl macbook,amd işlemcili matebook ise 5000 tl,eğer bütçene uygunsa ben macbook al derim.

K_aganbyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin beklentin nedir cihazdan? ikisi çok başka dünyalar,eğitim ve günlük işler için düşünüyorsan mac tercih edilebilir, MateBook 13 de amd mi intel olan mı hangisinden bahsediyorsun,intel olan da mx250 harici ekran kartı var kronik sorunlu bu makinedekiler, coil whine bobin arzası var çoğunda iade eden çok,amd modelinde dahili vega 8 var ama ram den çalması kötü,onun dışında performansı gayet yeterli ben çanta mouse ile satılan amd modelini 5000 e almıştım memnunum,macbook alıcaksan pt den eğitim indirimiyle çok iyi fiyata alabilirsin,başka yerlerde pahalı. 7000 tl macbook,amd işlemcili matebook ise 5000 tl,eğer bütçene uygunsa ben macbook al derim.
İntel i5 ikiside düşündüğüm macbookda yükseltmeyi düşüyorum matebook 13 de i5 olanı almayı dusuyorum hafiflik pil ömrü genel olarak çok benzerler ondan arada kaldım günlük isler birde ödev falan yaparım projeler yani

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Bu sizin ihtiyaçlarınıza bağlı. İkisi de farklı özelliklere sahipler.

K_aganbyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sizin ihtiyaçlarınıza bağlı. İkisi de farklı özelliklere sahipler.
İnternette çok benzer olarak bahsediliyordu tabiki farklı biri windonws başta biri macos bencede genel olarak benzer fiyat anlamında yakınlar zaten 7900 matebook macbook ise 9000
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ihtiyaclarımı yazdım ayrıca günlük isler ve proje ödevleri gibi şeyler çok ağır işler yapmayacağım zaten ikiside çok ağır işler yapmak için değil hangisini almam konusunda kararsızım ondan bilgi almak istedim

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Eğer bütçen Macbook'a yeterse almanı öneririm. Yukarıda belirttiğin işleri rahatlıkla yaparsın Macbook'la.

• Beğen
Reactions: STB

K_aganbyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer bütçen Macbook'a yeterse almanı öneririm. Yukarıda belirttiğin işleri rahatlıkla yaparsın Macbook'la.
Matebook tercih etmeme sebebiniz var mı??

Matebook tercih etmeme sebebiniz var mı??
Teşekkür ederim bu arada benimde gönlüm macbookdan ama çoğu yerde macbook katili diye videolar var daha ucuz ve daha güzelse boşuna para vermek istemem bütçem ikisinide yetiyor

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
446
Macos stabil aynı zamanda pili çok gider proje vs yapıcaksan okula falan götüreceksen macbook

• Beğen
Reactions: STB

K_aganbyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazdiklariniz için teşekkür ederim farklı fikri olan varsa veya mac öneren varsa sebebi ile yazarsa sevinirim

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Yazdiklariniz için teşekkür ederim farklı fikri olan varsa veya mac öneren varsa sebebi ile yazarsa sevinirim
mac sizi uzun süre idare eder. Hem stabil , pili iyi gider , ödev filanda yapacakmışsınız sizin için daha iyi olur verdiğim linkten alırsanız airpost hediye alırsınız hemde macbook air i daha uyguna alırsınız apple eğitim sayfası.

eğitim sayfasında mac i hem indirimli alırsınız hemde airpost kazanırınız. Bence kaçırmayın. Macbook Huawei'den daha iyi.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
mac sizi uzun süre idare eder. Hem stabil , pili iyi gider , ödev filanda yapacakmışsınız sizin için daha iyi olur verdiğim linkten alırsanız airpost hediye alırsınız hemde macbook air i daha uyguna alırsınız apple eğitim sayfası.

eğitim sayfasında mac i hem indirimli alırsınız hemde airpost kazanırınız. Bence kaçırmayın. Macbook Huawei'den daha iyi.
pt teknolojide kulaklıksız hali 7000 TL.