İntel i5 ikiside düşündüğüm macbookda yükseltmeyi düşüyorum matebook 13 de i5 olanı almayı dusuyorum hafiflik pil ömrü genel olarak çok benzerler ondan arada kaldım günlük isler birde ödev falan yaparım projeler yaniSenin beklentin nedir cihazdan? ikisi çok başka dünyalar,eğitim ve günlük işler için düşünüyorsan mac tercih edilebilir, MateBook 13 de amd mi intel olan mı hangisinden bahsediyorsun,intel olan da mx250 harici ekran kartı var kronik sorunlu bu makinedekiler, coil whine bobin arzası var çoğunda iade eden çok,amd modelinde dahili vega 8 var ama ram den çalması kötü,onun dışında performansı gayet yeterli ben çanta mouse ile satılan amd modelini 5000 e almıştım memnunum,macbook alıcaksan pt den eğitim indirimiyle çok iyi fiyata alabilirsin,başka yerlerde pahalı. 7000 tl macbook,amd işlemcili matebook ise 5000 tl,eğer bütçene uygunsa ben macbook al derim.
İnternette çok benzer olarak bahsediliyordu tabiki farklı biri windonws başta biri macos bencede genel olarak benzer fiyat anlamında yakınlar zaten 7900 matebook macbook ise 9000Bu sizin ihtiyaçlarınıza bağlı. İkisi de farklı özelliklere sahipler.
Matebook tercih etmeme sebebiniz var mı??Eğer bütçen Macbook'a yeterse almanı öneririm. Yukarıda belirttiğin işleri rahatlıkla yaparsın Macbook'la.
Teşekkür ederim bu arada benimde gönlüm macbookdan ama çoğu yerde macbook katili diye videolar var daha ucuz ve daha güzelse boşuna para vermek istemem bütçem ikisinide yetiyorMatebook tercih etmeme sebebiniz var mı??
aynen bütçen yeterse macbook almanı öneririm.Macos stabil aynı zamanda pili çok gider proje vs yapıcaksan okula falan götüreceksen macbook
mac sizi uzun süre idare eder. Hem stabil , pili iyi gider , ödev filanda yapacakmışsınız sizin için daha iyi olur verdiğim linkten alırsanız airpost hediye alırsınız hemde macbook air i daha uyguna alırsınız apple eğitim sayfası.Yazdiklariniz için teşekkür ederim farklı fikri olan varsa veya mac öneren varsa sebebi ile yazarsa sevinirim
eğitim sayfasında mac i hem indirimli alırsınız hemde airpost kazanırınız. Bence kaçırmayın. Macbook Huawei'den daha iyi.Yazdiklariniz için teşekkür ederim farklı fikri olan varsa veya mac öneren varsa sebebi ile yazarsa sevinirim
pt teknolojide kulaklıksız hali 7000 TL.mac sizi uzun süre idare eder. Hem stabil , pili iyi gider , ödev filanda yapacakmışsınız sizin için daha iyi olur verdiğim linkten alırsanız airpost hediye alırsınız hemde macbook air i daha uyguna alırsınız apple eğitim sayfası.
![]()
Öğrenci İndirimiyle MacBook Air Satın Alın
Süper güçlü M4 çipe sahip MacBook Air laptop için apple.com’dan verdiğiniz siparişlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluşturun.www.apple.comMesaj otomatik birleştirildi:
eğitim sayfasında mac i hem indirimli alırsınız hemde airpost kazanırınız. Bence kaçırmayın. Macbook Huawei'den daha iyi.