Mac Üzerine kurulmuş MSoffice outlook Problemi

pennywise

Öğrenci
Katılım
19 Kasım 2009
Mesajlar
24
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Mac üzerinde MS office outlook 2010 kurulu. Ancak mailin database inde sorun yaşandı. Sürekli rebuild uyarısı veriyordu. Başka bir mac üzerinde identity ayarlarını değiştirip export aldıktan sonra ; sorun olan makinaya yeni bir main identity ekleyerek import ettim. Mailler acıldı. On my mac icinde bir arşiv klasörü oluşturmuş. Fakan simdi de Yeni bir mail yollarken yine aynı sorun cıkıyor.ekranda Rebuild yazısı cıkıyor. Rebuild ettigim halde outlook u kapatıp acınca yeni bir mesaj oluşturmaya calışıyorum tekrar rebuild.m buna rastlayan oldu mu?

Tek cözüm yeni profil oluşturup yeni bir identity yapmak gibi görünüyor. Başka bir yolu var mı?
Teşekkürler
 

xyz1234

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
2,587
Reaksiyon puanı
13
Puanları
218
Konum
ankara
benim cevabım senin problemine çözüm olmayacak ama, buna benzer benimde şöyle bir sıkıntım var. draftta kayıt ettiğim maili gönderdikten sonra siliyorum. her yeniden başlamada aynı maili tekrar ortaya çıkartıyor. anlayamadım gitti.
 

washaq

Asistan
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
353
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
neden outlook onu tam anlamadım ama Apple mail gayet güzel ve işlevsel, size uygunmudur bilmem ama denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
 
Üst