Mac Üzerine kurulmuş MSoffice outlook Problemi

pennywise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mac üzerinde MS office outlook 2010 kurulu. Ancak mailin database inde sorun yaşandı. Sürekli rebuild uyarısı veriyordu. Başka bir mac üzerinde identity ayarlarını değiştirip export aldıktan sonra ; sorun olan makinaya yeni bir main identity ekleyerek import ettim. Mailler acıldı. On my mac icinde bir arşiv klasörü oluşturmuş. Fakan simdi de Yeni bir mail yollarken yine aynı sorun cıkıyor.ekranda Rebuild yazısı cıkıyor. Rebuild ettigim halde outlook u kapatıp acınca yeni bir mesaj oluşturmaya calışıyorum tekrar rebuild.m buna rastlayan oldu mu?

Tek cözüm yeni profil oluşturup yeni bir identity yapmak gibi görünüyor. Başka bir yolu var mı?
Teşekkürler

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
benim cevabım senin problemine çözüm olmayacak ama, buna benzer benimde şöyle bir sıkıntım var. draftta kayıt ettiğim maili gönderdikten sonra siliyorum. her yeniden başlamada aynı maili tekrar ortaya çıkartıyor. anlayamadım gitti.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
neden outlook onu tam anlamadım ama Apple mail gayet güzel ve işlevsel, size uygunmudur bilmem ama denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.