Maç Sonu: Michael Skibbe

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe, maç sonrası yaptığı ilk açıklamada Konyaspor karşısında alınan galibiyeti dün kaybettiğimiz ultrAslan’ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen’e hediye etti.

B_2023_skibbeb.jpg

Skibbe, karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında ise, Konyaspor'un futboluna saygı duyduğunu ifade ederek, ''Birinci golden sonra bizim futbolumuzu engellediler. Tempomuza ayak uydurdular. Bu galibiyette bize yardımcı olan şuydu; ilk yarının bitmesiyle ikinci yarıda taktik anlamda farklı çıktık, Kewell'i öne aldık. Bu taktiksel değişiklikle rakibimizin kafasını karıştırdık ve oyun oynamalarını engelledik ve kazanmayı bildik'' dedi.

Dört gollü galibiyetlerin sürdüğünün hatırlatılması üzerine Skibbe, ''Umarım ki bundan sonra böyle devam eder. Tabii ki bir daha ki maç neyi gösterir bilemeyiz, bu skorların devamını istiyoruz'' dedi.
Skibbe, her zamanki gibi standart ve basit bir gol yediklerini dile getirerek, ofansif futbol oynayarak çok gol bulduklarını, ancak gol de yediklerini, bu önlemek için çalışacaklarını anlattı.

Lincoln'ün mücadelesinden ve performansından çok memnun olduğunu söyleyen Michael Skibbe, ''Bugün bütün özelliklerini sahaya yansıttı ve bunu bir kafa golüyle süsledi'' dedi.

Tüm oyuncularla iyi anlaştığını ifade eden Skibbe, ''Herhangi bir futbolcua farklı davranmıyorum. Teknik direktörlük hayatımda her zaman bu böyle olmuştur. Onları iyi anlamak için yakın davranıyorum. Futbolcu teknik direktörlük ilişkileri her zaman saygıya dayanır. Bu iyi niyet ve samimiyet görev sınırları içinde olmalı'' şeklinde konuştu.

Feldkamp'ın bugün İstanbul'a gelmesiyle ilgili bir soru üzerine, ''Feldkamp bizim davetlimizdi. Eşiyle birlikte geldi. Bu konuda geleceğimle ilgili bir kaygı duymuyorum. Kendisiyle iyi anlaşıyoruz'' dedi.
Skibbe, Bellizona takımını son iki maçında analiz etmeye çalıştıklarını da belirterek, ilk maçtaki 4-3'lük skorun avantajını iyi değerlendirip, gruplara kalmayı istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak