Mac-OS Dvd Yazma Sorunu

MuhammedMustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm

Bu da sürekli yardım istiyor diyeceksiniz biliyorum ama kusuruma bakmayın arkadaşlar

Şimdi koyu bir windows kullanıcısıyım Mac-OS X indirdim DMG formatından İSO ya çeviriyorum ve DVD ye kayıt ediyorum.

İlk açılışta boot ekranı geliyor ve biraz bekledikten sonra işletim sistemini açıyor f8 işe yaramıyor.

Farklı yerlerden de download ettim ama olmuyor dvdleri görmüyor.

Ayrıca çevirdiğim iso yu açınca hata veriyor.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Selamun Aleyküm

Bu da sürekli yardım istiyor diyeceksiniz biliyorum ama kusuruma bakmayın arkadaşlar

Şimdi koyu bir windows kullanıcısıyım Mac-OS X indirdim DMG formatından İSO ya çeviriyorum ve DVD ye kayıt ediyorum.

İlk açılışta boot ekranı geliyor ve biraz bekledikten sonra işletim sistemini açıyor f8 işe yaramıyor.

Farklı yerlerden de download ettim ama olmuyor dvdleri görmüyor.

Ayrıca çevirdiğim iso yu açınca hata veriyor.

forumu biraz karıştırsan cevabını kesin bulursn daha geçen gün böyle bir konuya bir süru cevap verilmişti fakat ben de bulamadım nedense :D açılışta c tuşuna basılı tut bakiyim ne olcak :)

Reaksiyon puanı
189
DMG (Disk Image) dosyaları ISO'ya dönüşmeyebilir çünkü mac os'un kendi disk manager uygulaması ile kullanılabiliyor veya sisteme import edilip içindeki verilere bakılabiliyor. Düzgün kullanım için bir mac os'a ihtiyacın olabilir...

MuhammedMustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu dünden beri deniyorum bir çözüm bulamıyorum bakalım bi mac bulmaya çalışalım