Mac book PRO mu yoksa diğerleri mi?

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar yeni bir diz üstü almaya ihtiyacım var fakat karar veremedim, mac book pro mu yoksa diğerlerinden mi aliyim, şimdiki bilgisayarım asus a6jc ama hiç memnun değilim ergonomisi çok kötü her yeri parçalandı resmen döküntü oldu 3yıllık bilgisayarın bu kadar dağılmaması lazım, ayrıca serviside kötü ne desem yalanlıyorlar, kardeşimde asus aldı bir sürü problem çıktı bilgisayar nerdeyse bir ay serviste yattı gittik geldik hata düzelmemiş bidaha verdik en son bi şekilde yaptılar ama bana pek işlevsel gelmedi o yüzden lütfen asus önermeyin, aslında mac book'u almak üzereydim fakat yine de sorma ihtiyacı duyuyorum, bilgisayarla pek bi işim olmuyor artık, ergonomi ve tasarım ön planda şu anda, ve mac'e sempatim var, ne diyorsunuz ne yapmalıyım? görüşleriniz benim için önemli işime yarayabilir lütfen bir iki bişiler yazın.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Mac alırsan yapacakların kısıtlanır, bu şekilde düşün. Grafiker vs.. değilsen tavsiye etmem.

Çünkü Mac uyumlu oyun Windows' a göre daha az, program da aynı şekilde.

Tabi Mac alıp üzerine Windows ta kurabilirsin sanırım ama o kadar para verilmez bence.

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mac'lere windows kuruluyor, sadece fiyatı sorun değilse kesinlikle mac öneririm.

Reaksiyon puanı
189
Vallahi benim elimdeki notebook şu an toshiba ama bozulup artık kullanılmaz hale geldiği gibi ilk alacağım cihaz macbook pro olacak. Seni windows'a zorunlu olarak bağlayan bir şey yoksa hiç durma al. Kaldı ki diğer arkadaşların da dediği gibi maclere windows kurulabiliyor :)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Mac alırsan yapacakların kısıtlanır, bu şekilde düşün. Grafiker vs.. değilsen tavsiye etmem.

Çünkü Mac uyumlu oyun Windows' a göre daha az, program da aynı şekilde.

Tabi Mac alıp üzerine Windows ta kurabilirsin sanırım ama o kadar para verilmez bence.

evet haklısın fakat, yaptığım şeyler internete girmek döküman yazmak/hazırlamak, sunum hazırlamak, film izlemek gibi basit şeyler, daha önceleri olsaydı mac almazdım kısıtlama olayından ötürü, zaten alırsam trden almıycam amerikadan arkadaşım getircek, nerdeyse normal bi laptop ücreti ödemiş olcam, eğer çok lazım olursa dediğin gibi üzerine bi de windows kurabilirim, ama sorun şu memnun kala kalırmıyım bilmiyorum kendimi ikna edecek birşey arıyorum, ilgin için teşekkür ederim.

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:14 ----------

Vallahi benim elimdeki notebook şu an toshiba ama bozulup artık kullanılmaz hale geldiği gibi ilk alacağım cihaz macbook pro olacak. Seni windows'a zorunlu olarak bağlayan bir şey yoksa hiç durma al. Kaldı ki diğer arkadaşların da dediği gibi maclere windows kurulabiliyor :)

13inc lik macbook pro ideal gibi görünüyor ikna olursam alıcam galiba :)

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

mac mini almanızı tavsiye edebilirim
laptop almak istiyorum, masa üstü tarzı olursa windows kurmak daha akıllıca geliyor sanki. teşekkürler.
mac'lere windows kuruluyor, sadece fiyatı sorun değilse kesinlikle mac öneririm.
amerikadan geliceği için normal bi laptop ücreti gibi olcak. teşekkürler.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Sadece film izlemek, döküman yazmak gibi şeylerse mac alabilirsin tabi ki.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Sadece film izlemek, döküman yazmak gibi şeylerse mac alabilirsin tabi ki.

Mac'e direk olumsuz yaklaşan pek kimse yok, mac alıcam gibi gözüküyor, ilginize teşekkür ederim, daha başka yorum yazmak isteyen olursa lütfen yazsın tüm yorumları okumaya ve cevap yazmaya çalışcam.

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dostum amerika amerika demişsin arkadaşın bi de mac mini getirsin sana ne dersin ;) aramızda anlaşırız :)

vusluyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iyi günler bende mac book air var usb ile windows kurucam.. Bana yardımcı olabilecek birisi varmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar iyi günler bende mac book air var usb ile windows kurucam.. Bana yardımcı olabilecek birisi varmı ?