İssey miyake
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet arkadaslar uzun süredir yorum yaptıgım bir site isminide vermekden kaçınmıyorum fight clup tr adlı dövüş sporları sitesinde adminle tartısmamdan ötürü banlandım fakat daha önce banlandığımda ıp değiştirip yada vpn kullanıp rahatça yorum yapıp yorumlarım yayınlanıyordu fakat en son banlanmamdan sonra kullanmadıgım vpn değiştirmedigim nick ve dns kalmamasına rağmen bir türlü yaptığım yorumlarım onaylanmadı hatta kardeşimin telindende denedim yine onaylanmadı en son evdeki modemin altında yazan wlan mac adresine baktım ve onun banlanmış olucagını düşündüm haklıda çıktım cünkü internet cafeden yaptıgım yorumlar yayınlanırken evde baska pc tel ve tabletten yaptıgım yorumlar hiç bir şekilde onaylanmadı baskasının evindeki.wifiden kendi telefonumla denedim onaylandı yani sorun modemin altında yazan wlan mac adresimin banlanması şimdi aklıma takılan bu site admini benim wlan mac adresimi nasıl öğrendi bu imkansıza yakın birşey değil mi?
İkincisi ise değiştiremiyorum ne yapmam lazım lütden yardım edin çıldırcam!!????
NOT: BU ARADA ANDROİD MARKA CEP TELEFONUNDAN DEĞİŞTİREMİYORUM BU MAC ADRESİNİ BU MAC ADRESİ TELEFONUN MAC ADRESİ DEĞİL MODEMİN MAC ADRESİ WLAN MAC YAZIYO
İkincisi ise değiştiremiyorum ne yapmam lazım lütden yardım edin çıldırcam!!????
NOT: BU ARADA ANDROİD MARKA CEP TELEFONUNDAN DEĞİŞTİREMİYORUM BU MAC ADRESİNİ BU MAC ADRESİ TELEFONUN MAC ADRESİ DEĞİL MODEMİN MAC ADRESİ WLAN MAC YAZIYO
Son düzenleme: