Behzat Ç.
Doçent
Arkadaşlar bu sabah bildiğiniz gibi forumumuz hacklendi. Sizce Türk hackerler neden forumu hacklemiş olabilirler?
Son düzenleyen moderatör:
Evet bi ara Çince postlar vardı ama neden böyle oluyor bi güvenliği yokmu merak ediyorum.
Daha rahat üye olunabilmesi acısından bazı güvenlik şartlarını yumuşatmış idik malum bu spam yapan üyelerde manuel şekilde üye olunca Çinli mesajlar kaçınılmaz oluyordu. Şu an bütün üyeliklerimiz onaylı durumda çok nadir de olsa spam mesajlar kaçabiliyor ama eskisi gibi Çinliler kaç aydır yok. Hack olayına gelirsek forum hacklenmedi dün akşam saatlerinde saldırı gerçekleşti ama forumda sıkıntı yok anasayfada ise dns hijacking olayı meydana geldi.Ben uzun zamandır yoktum girmedi mi halla bu Çinliler mi Japon’lar mı neyse gitsin @Hakkı Alkan abi konuşsun
Bir başarı varsa ortada, çekememezlik her zaman olacaktır. Demek ki bazı şeylerde başarı göstermişiz ki ilgi duyuyorlar.![]()
Merhabalar başarı derken SDN nin başarısından bahsetmiş ufak bir yanlış anlaşılma oldu sanırımBen forumu çok severim zaten her günde postları okurum çoğunluğuna cevap verecek düzeyde bilgim yok ve forumun hacklenmesini bir başarı olarak görüyorsanız tebrik ederim.