Laufeyson
Rektör
Sizce buds fırsatıyla M51 mi yoksa Redmi K30 Ultra'yı mı beklemeliyim? Ayrıca K30 Ultra kaç TL olur?
Bu karşılaştırma K30 Ultra'ya hakaret ama büyük ihtimalle gelmeyeceği için bekleyeceksen Realme 7 Pro'yu bekleSizce buds fırsatıyla M51 mi yoksa Redmi K30 Ultra'yı mı beklemeliyim? Ayrıca K30 Ultra kaç TL olur?
K30 Ultra'nın durumu belirsiz. Bu yüzden kampanyadan da dolayı M51 almanı öneririm.Sizce buds fırsatıyla M51 mi yoksa Redmi K30 Ultra'yı mı beklemeliyim? Ayrıca K30 Ultra kaç TL olur?
O m51 in fiyatının içinde buds fiyatını da eklemişlerdir. Bedava vermezler yani. Sadece ilgi çekmek için öyle bir kampanya tarzı birşey yapmışlardır. ?Peki sizce K30 Ultra ne kadar olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben buds teklifini görünce de almak istedim. Çünkü bildiğim kadarıyla Xiaomi veya Oppo böyle bir şey yapmıyor.
Sizce beklemelimiyim K30 ultra'yı yoksa hediyesiyle M51 i mi almalıyım?
K30 Ultra için 3400-3600 arası bekleniyor. Ekstra vergi çıkarsa 3800-4000 olur. M51 de 4000 civarlarına gelecektir zaten vergi gelirse.Peki sizce K30 Ultra ne kadar olur?
Ben buds teklifini görünce de almak istedim. Çünkü bildiğim kadarıyla Xiaomi veya Oppo böyle bir şey yapmıyor.
Sizce beklemelimiyim K30 ultra'yı yoksa hediyesiyle M51 i mi almalıyım?
K30 Ultra için 3400-3600 arası bekleniyor. Ekstra vergi çıkarsa 3800-4000 olur. M51 de 4000 civarlarına gelecektir zaten vergi gelirse.
Ben de öyle düşündüm ama Note 20 Ultra'da bedava verdiler. Ve HB N11 gibi sitelerde sadece telefon 3799TL.O m51 in fiyatının içinde buds fiyatını da eklemişlerdir. Bedava vermezler yani. Sadece ilgi çekmek için öyle bir kampanya tarzı birşey yapmışlardır. ?
Ülkemizde fiyatların ne olacağı belirsiz ben olsam beklemem. Telefonu alırken 2950ye almıştım ertesi gün zam geldi 3100 oldu.Ben de öyle düşündüm ama Note 20 Ultra'da bedava verdiler. Ve HB N11 gibi sitelerde sadece telefon 3799TL.
Ekstra vergi ne zaman gelecek? Ben ne yapayım yani bekleyeyim mi M51 alayım mı?
Hesabıma göre 4000TL olacak en az.Ülkemizde fiyatların ne olacağı belirsiz ben olsam beklemem. Telefonu alırken 2950ye almıştım ertesi gün zam geldi 3100 oldu.
Ekstra vergi gelecek demedim, gelirse bu kadar olur dedim. Ekstra vergi gelmez büyük ihtimalle.Ben de öyle düşündüm ama Note 20 Ultra'da bedava verdiler. Ve HB N11 gibi sitelerde sadece telefon 3799TL.
Ekstra vergi ne zaman gelecek? Ben ne yapayım yani bekleyeyim mi M51 alayım mı?
Bekleyebilirim ama çok pahalı olursa veya hataları olursa M51'i almadığıma pişman olurum.Ekstra vergi gelecek demedim, gelirse bu kadar olur dedim. Ekstra vergi gelmez büyük ihtimalle.
Bekleyebiliyorsanız kesinlikle bekleyin.
K30 ultranın ülkemizde satışı yok.Geldiğinde tabiki K30 ultra daha iyi bir tercih olur.Sizce buds fırsatıyla M51 mi yoksa Redmi K30 Ultra'yı mı beklemeliyim? Ayrıca K30 Ultra kaç TL olur?