M4 Aqua mı İphone 4S mi?

SEMİH!!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android tarafından orta seviye m4 aqua var ios ta 4s hangisini alınabilir :yes:

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş M4 Aqua kim İPhone 4S kim, cift cekirdek 512 mb ramli cihazdan bahsediyoruz. Artik gunumuz icin biraz "dandik" kaliyor. :)

SEMİH!!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle bişey var işletim sistemleri arasında çok büyük bir fark var ona bakarsan iphone 5s 1 gb ram var z2 de 3 gb ama performansları birbirine çok yakın ama haklısın 4s biraz dandik m4 aqua hakkında ne düşünüyorsunuz

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony telefonların tasarımlarını hep sevmişimdir, G2 almadan önce Xperia Z almayı düşünüyordum fakat performansı biraz düşük kalıyordu. M4 Aquada snapdragon 615 ve 2gb ram var. Google playdeki tüm oyunları oynarsın. En yüksek kalitede demiyorum fakat orta ayarlarda hepsini rahat bir şekilde oynayabilirsin, zaten ekranda 720p. Kamerasıda işini görecek seviyede. Suya ve toza ''DAYANIKLILIĞI'' (geçirmezlik demiyorum) telefonu alınabilir kılan özelliklerinden biri. Ayrıca telefon metal çerçeveli ve çok ince şık duruyor. Herkezin tasarım zevki farklıdır tabi. :) Sony telefonlarına iyi bakıyor, M2 Aqua bile lollipop alabilirmiş. Güncelleme konusunda çokta sıkıntısı olmaz. Arayüz zaten en stabil android arayüzlerinden biri. Fiyatıda gayet makul bence. Tek sıkıntısı 8 gb hafızası sanırım. Onuda micro SD kart ile telafi edebilirsiniz.

SEMİH!!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sd kart yeticekmi telefonun önbellek dolupta uygulama indirmeye kısıtlama gelirse alan dolu herşeyi taşıyabilirsek sorun yok

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sony,Kitkat ile birlikte Sd karta tüm uygulamaların taşındığını biliyorum ben.

SEMİH!!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer öyleyse m4 aqua en mantıklısı

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sakın M4 Aqua almayın onun yerine başka telefonlar alın bakın Asphalt 8 gibi büyük oyunları yükleyemezsiniz hemen depolama alanı biter büyük uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor ancak root yaparsanız taşınır Root yapmayı göze aldıysanız rahatlıkla alabilirsiniz Ben yine de size LG G2'yi tavsiye ederim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperia m4 Aqua nin rakibi 5s ya da en az 5 dir. Bence 5 den daha iyi bir cihaz f/p anlamında da

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
M4 Aqua kesinlikle. SD karta uygulamalar taşınabiliyor. Her uygulama dahil.