M31s

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
M31s’te iphondaki baş parmağı sağ yada sola kaydırınca geri geliyor m31ste de bunu yapabiliyormuyuz? samsungun yeni telefonlarında böyle bir özellik var diye biliyorum?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Uygulamalar arasındaki geçişten mi bahsediyorsun? Eğer o ise navigasyon ayarlarından ayarlayıp yapabilirsin sanırım. Android 11 ile gelen navigasyon barından oluyor o kaydırma ile uygulamalar arası geçiş.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Navbar'ı sağa sola kaydırarak uygulamalar arası geçiş özelliği var Androidde ama ayarlardan açılması gerekiyordu diye hatırlıyorum

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Uygulamalar arasındaki geçişten mi bahsediyorsun? Eğer o ise navigasyon ayarlarından ayarlayıp yapabilirsin sanırım. Android 11 ile gelen navigasyon barından oluyor o kaydırma ile uygulamalar arası geçiş.
Yok hayır mesela intermettesin geri tuşu değil de parmağını sağdan sola sürüklersen geri çıkıyorsun ya ondan bahsediyorun M31s te oluyor mu.? Buna benzer özellik s20 Fe de gördüm de

source offical

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
Yok hayır mesela intermettesin geri tuşu değil de parmağını sağdan sola sürüklersen geri çıkıyorsun ya ondan bahsediyorun M31s te oluyor mu.? Buna benzer özellik s20 Fe de gördüm de
Chrome ve Edge tarayıcılar da bu özellik mevcut.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Navigasyon kısmında zaten iki seçenek var: Tuşlar ve Kaydırma Hareketleri. Kaydırma Hareketlerini seçtiğin takdirde kullanabilirsin.