M21 VS Realme 6

REALME 6 VS SAMSUNG GALAXY M21

• M21 al

Kullanılan: 0 0.0%
  • REALME 6 al, sorun çıkcağını sanmıyorum.

Kullanılan: 6 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

no_name.0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Realme 6 için çok şikayet var ama m21'de ya insanlar kullanmıyor yada hiç sorun yok hiç bir şikayet bulamadım. Şunu belirtiyim aktif oyuncuyum, PUBG Mobile ve Among Us oynuyorum(sadece:p). Siz olsanız ne tecih ederdiniz? Birde 3 ayda 1 sıfır kuruluma dayanıcak...

Birde gönderim sorunları önemli değil, mağazadan alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realme 6 için çok şikayet var ama m21'de ya insanlar kullanmıyor yada hiç sorun yok hiç bir şikayet bulamadım. Şunu belirtiyim aktif oyuncuyum, PUBG Mobile ve Among Us oynuyorum(sadece:p). Siz olsanız ne tecih ederdiniz? Birde 3 ayda 1 sıfır kuruluma dayanıcak...

Birde gönderim sorunları önemli değil, mağazadanBirde buna benzer soru sordum REALME 6 şikayetlerini görünce korktum :eek:

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Kalite güç uzun ömürlülük açısından realme 6 öneririm. Samsung' un orta sınıf cihazlarından sadece m51 ve a71 alınır.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Kalite güç uzun ömürlülük açısından realme 6 öneririm. Samsung' un orta sınıf cihazlarından sadece m51 ve a71 alınır.
m51 neyse de a71 alınmaz onun dışında şikayet var sistesinden bakarsanız en kaliteli markanın bile tonlarca şikayeti olduğunu görürsünüz

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Birde gönderim sorunları önemli değil, mağazadan alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi arasında Realme 6 öneririm.Samsungun orta seviye cihazlarında kalınlık ve ağırlık sorun değilse M51 alınabilir ama onun içinde 1300 TL daha vermeniz gerekiyor.