Soru M2 MacBook Air İçin Taşıma Çantası Önerisi

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Merhabalar, konu başlığında belirttiğim şekilde taşıma kılıfı alacağım. Tek sorunum elimde eski Macbook cihazımda kullandığım standart 13" boyutunda taşıma kılıfı mevcut ve M2 Macbook içinde dans ediyor desem yeridir. Bu durumu göz önünde bulundurunca tahminen 12.5 - 13 boyutunda kılıfta biraz esneme payı ile daha sağlıklı olacaktır.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Merhabalar, konu başlığında belirttiğim şekilde taşıma kılıfı alacağım. Tek sorunum elimde eski Macbook cihazımda kullandığım standart 13" boyutunda taşıma kılıfı mevcut ve M2 Macbook içinde dans ediyor desem yeridir. Bu durumu göz önünde bulundurunca tahminen 12.5 - 13 boyutunda kılıfta biraz esneme payı ile daha sağlıklı olacaktır.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Hocam Biraz Alakasiz Olucak Ama M2 Macbook Air Cihazindan Memnunmusunuz Tasarım Haricinde M1 İle Aralarinda Çok Bir Performans Farki Varmi?

Sizce M1'den M2'ye Geçmeli Mi?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Hocam Biraz Alakasiz Olucak Ama M2 Macbook Air Cihazindan Memnunmusunuz Tasarım Haricinde M1 İle Aralarinda Çok Bir Performans Farki Varmi?

Sizce M1'den M2'ye Geçmeli Mi?
Kullanım amacınıza bağlı olarak geçilebilinir. M1'li Mac yakın arkadaşımda var ve oldukça fazla süre incelem fırsatı buldum. Kıyaslama yapmam gerekirse performans olarak farkları kağıt üstünde olsada kullanıcıya geri dönüşü aynı şekilde değil. Ben genel olarak aşağıdaki işlemleri yapıyorum günlük kullanımımda. Bir daha bilgisiyar almam diye düşünüyorum kısaca :D .
  • YT üzerinde içerikler üretmeye başlamıştım. 20dk 1K videoyu 1.5 dakika render alıyorum.
  • Genel olarak yazılım ile ilgili çeşitli projeler geliştiriyorum. Çift ekran bir şekilde kullanım gerçekleştirirken bir kere bile donma kasma gibi bir durum yaşamadım.
Şahsi düşüncem ben Intel tabanlı MacBook tan geçiş yaptım M2 çipli MacBook Air'e. İmkanınız varsa eğer alın yada cihaz üzerinden para kazanıyorsanız alın ama param yok keyfi alayımı diye sorarsanız alma derim.