Yardım M.2 SSD Bu Sebepten Garanti Dışı Kalmış

3TEN2YEÇEKTİM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen sene bu zamanlarda hepsiburada.com dan ' Adata XPG SX8100 512GB 3500/2400MB/s M.2 PCIe NVMe SSD ASX8100NP-512GT-C

' bu ürünü aldım

geçen gün bilgisayar bios ekranında açılmaya başladı . windows bu m2 ssd ye kurulu . birkaç kere bilgisayar açıldı bazen kendi kendine mavi ekran verip bios a atmaya başladı .

bende garantisi olduğu için servisine yolladım .

fakat ürünüm garanti dışıymış . sebebi de arka yüzüdenki etiketinin olmaması . etikete ne oldu hiç hatırlamıyorum .

ürünün bozulması ve pc nin açılmamasının bu etiket ile bir alakası var mı ?

ürünün garanti dışı kalmasına neden olur mu ?

olursa neden olur

soldaki benim m2 ssd im arkadaki etiketi yok . sağdaki etiketi olan m2 ssd . arkadaki etiketin önemi nedir aydınlatırsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• dadssad.png
    dadssad.png
    46.6 KB · Görüntüleme: 75
  • 80fefcfc-77b0-43ec-b061-a92f449078ea.jpg
    80fefcfc-77b0-43ec-b061-a92f449078ea.jpg
    203.7 KB · Görüntüleme: 71

3TEN2YEÇEKTİM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün şöyle bir e mail geldi teknik servisten . Arkadaki o etiket ürün kimliği yerine geçiyormuş. Benim anlamadığım garantide böyle bir şey yazmıyor. Ayrıca ürünün seri nosunun yazdığı etiket duruyor ürünün seri no hem onlarda hem bende var nasıl kimlik yerine geçiyor bu ürün

İlgili etiket ürünün kimliği niteliğindedir. Harddisk, Ssd tarzı ürünlerde ilgili etiketin sökülmesi cihazı garanti dışında bırakmaktadır. Bu tarz ürünlerde direkt marka bir işlem yapmamızı istememektedir. Dilerseniz, marka ile de görüşerek destek alabilirsiniz.

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
o etiket servis dışı tamir görüp görmediğini göstermek için kullanılıyor. garanti dışı kaldığı doğrudur. ancak arıza sebebi değildir.

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Genelde bu tür bileşenlerde etiketin sökülmesi garanti dışı kalmasına doğrudan sebeptir. Üzerlerinde de yazar bu durum. Etiketin akıbeti sizin sorumluluğunuzda.