Lys'ye hazirlik programi yapacak biri lütfen yardim edin...!

canerakbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 3'teyim ve LYS'ye hazırlık programı ve Ders çalışma programı Yazabilicek bir kişi Okuldan Saat 14:30'da çıkıyorum...!

Ona göre bi program ayarlarmısınız şimdi öğretmenlere ayarlatmak istemiyorum ...!

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
boşa öyle günü gününe plan yapma. dört dörtlük uyamazsın. moralin bozulur.

bide bölümünü iyi olduğun, kötü olduğun dersleri vs yazsan yardımcı olabilirim.

genelleme yap.
>yani bu hafta mat2 ağırlıklı olsun de. o hafta atıyorum mat2 den 3 konudan en az 300 er soru çöz.

>okul dersleri gibi şu saat şu ders tarzında alsa düşünme. o an canın ne istiyorsa onu çöz. ama çöz :)

>konular arasındsaki bağlantıyı koru. yani atıyorum fonksiyon çözmeden polinoma geçme.

>zaten bildiğim konu deyip es geçme. yine de testini çöz. hocaların sen o konuyu artık biliyorsun. soru çözme demesine bakma. çözeceğin her soru senin analitik düşünme yeteneğini artırır konuyu anlamandan ziyade.

>ve telefon bilgisayar gibi zaman düşmanı aletlerden uzak dur. oyun oynama vs demiyorum. ama 1 saat ders, 3 saat oyun-internet dersen sıkıntı olur :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yaza kadar ygs kısmını hallet, daha sonra lys ye başlarsın. Tabi bu arada bu sene öğrendiğin konuları tekrara gerek bırakmayacak şekilde öğren.

Hayatımda hiç saatli programa uyamadım, uyabileceksen 50dk+10+50+30dk şeklinde program yap, iki saatte bi daha uzun ara verebilirsin.

bu arada sayısal, sözel hiçbişey söylememişsin. Derslerinin durumu nasıl vb yazarsan daha detaylı şeyler söyleyebiliriz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Once ygs kismini hallet su an lys konularini hemen hemen hic bilmiyorsun simdilik verecegim tavsiye bu ankaradaysan bir aralik sana program hazirlayabilirim görüşüp bu konu biraz detayli hakkinda bisey bilmeden kimse hazirlayamaz burafaki program ancak üstünkoru olur

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Yol yakınken geri dön :lol: