Lütfen yardım

tiyatro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardım ediin lütfen..benim bilgisayarım xp.bazı sitelere girince eğer daha önce girdiyseniz o kullanıcı adı kayıtlı olur ya,yani kullanıcı adım tiyatroysa t yazınca aşağıda çıkar ya,bende o çıkmıyodu biraz uğraştım yapamadım,şimdi de explorerı açınca msn sayfası açılıyo ayarlarınızı yapın diyo ama ayarlar kaydedilmiyo...başka bi açılış sayfası yapamıyorum ve diğer sorunumu da hala çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
walla naptığını tam olarak anlamadım ama heralde ayarları kurcaladın, keşke kurcalamadan önce söyleseydin de sorun olmadan yapsaydık, açıkçası ayarları özelleştir sayfasının kaydedilmemesini nasıl düzeltebiliceğimizi bilmiyorum ama fabrika ayarlarına dönmeyi deneyelim istersen. internet explorer'i aç, araçlardan internet seçeneklerine gir. gelişmiş sekmesinde en aşağıdaki internet explorer ayarlarını sıfırla bölümünü kullanarak düzeltmeyi dene.

asıl sorunun içinse;

internet seçeneklerinden, yukarıdan içerik sekmesine gir ve buradan otomatik tanımla bölümünden ayarlara gir ve formlar ile formlardaki kullanıcı adı ve parolaları seçerek tamam'a bas.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Başlat/Çalıştır/Regedit/HKEY CURRENT USER/Software/Microsoft/Internet Explorer/Main/Star Page tıklayın. Start Page üzerinde sağ tıkla değiştir deyin. Değer verisi bölümüne Google vs yazın.

Aşağıda videolu anlatım var ;

BURADAN İZLE

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
arkadaş yardım istemek için konu açacaksan "lütfen yardım" " acil yardım" "yardım edin" gibi başlıklar kullanmazsanız bunu yerine ne konuda yardım istediğinizi yazarsanız hem çözüm bulmanız kolaylaşır hemde bizim işimiz kolaylaşır gerekli gereksiz herkes bakmak zorunda kalmaz. konuyu bilenler bakar.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hazır format atmışken vista 64 bit kur hayatını yaşa. 64 bitte winrar 700 mblık dosyayı rardan 20 sn çıkartıyor varın siz düşünün.