PC yi toplayalı daha 1 yıl oldu pc geç açılıyor oyunları kasıyor vs vs. ilk zamanlarda hiçbir sorun yoktu aynı oyunları şimdi oynayamıyorum neden??
İşlemci:intel core duo 2 dört çekirdekli 3.4 ghz
Ram:8 gb kington 1666 mhz
ekran kartı: ati radeon hd 4350 2 gb
anakart:foxconn tam adını unuttum
1000 watt psu
250 gb hdd
fanları temiz açılırken zor açılıyor pc çalışıyor ekran gelmiyor sonra bi enerji dalgası gibi ses geliyo ondan sonra açılıyo bazen hiç açılmıyo bazen hiç bekletmeden açılıyo format attım yine geçmedi virüs tarattım oda yok biosu sıfırladım yine yok napsam bilemedim lütfen yardım edin bana fanlar yetmiyor diye 12cm 2 tane daha fan aldım oda yetmiyo diye kasanın yanını açtım ama soğutmadan değilmiş neden olduğunu çok merak ediyorum sizin değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
İşlemci:intel core duo 2 dört çekirdekli 3.4 ghz
Ram:8 gb kington 1666 mhz
ekran kartı: ati radeon hd 4350 2 gb
anakart:foxconn tam adını unuttum
1000 watt psu
250 gb hdd
fanları temiz açılırken zor açılıyor pc çalışıyor ekran gelmiyor sonra bi enerji dalgası gibi ses geliyo ondan sonra açılıyo bazen hiç açılmıyo bazen hiç bekletmeden açılıyo format attım yine geçmedi virüs tarattım oda yok biosu sıfırladım yine yok napsam bilemedim lütfen yardım edin bana fanlar yetmiyor diye 12cm 2 tane daha fan aldım oda yetmiyo diye kasanın yanını açtım ama soğutmadan değilmiş neden olduğunu çok merak ediyorum sizin değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler