Lütfen yardım edermisiniz...

mediha012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar.

Ben bazı konular hakkında baya kararsız kaldım.

ben imac almak istiyorum ama bi yandanda 7 bin tl ye arkadaş almış dioki gt5 kasıo bende. İlk önce bunun sebebi nedir.

Bnde imac almak istiyorum oyuncuyum ilerde daha iyi işler olabilir sizce pc oyunlarda üstün performans gösterirmi yoksa normal bi pc mi toplayım ama imac ideolüm.

Almayı düşündüğüm imac bu

Yapılandır - Apple (TR)

4.0 GHz dört çekirdekli Intel Core i7, 4.2 GHz’e kadar Turbo Boost

32 GB 1867 MHz DDR3 SDRAM - 4 x 8 GB

2 TB Fusion Drive

• 4 GB video belleğine sahip AMD Radeon R9 M395X

• Sizce ne yapmalıyım ?

[h=2][/h]

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Oyun için bir sistem alınacaksa, Mac kesinlikle tercih edilmemelidir. O cihaza o kadar para vereceğinize size hem 4K oyun deneyimi hem gelecekte VR oyun deneyimi sunacak bir sistem toplanır.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Amacın ne? Amacın oyun oynamak ise ama adam gibi oyun oynamak ise, desktop'tan şaşmayacaksın. Amacın taşınabilir bir PC ise apple'a bakacaksın, ama oyunlarda kasarsa da neden kastı demeyeceksin. Apple'ın bilgisayarları çünkü oyun bilgisayarları değil. Laptop oyun bilgisayarı kavramına pek katılmıyorum ben. Çünkü adam gibi bir oyun bilgisayarı pek taşınabilir olmuyor ağırlığından ötürü, ama bununla birlikte desktop kadar performanslı da olmuyor. İki arada bir derede kalan bir model sözkonusu oluyor sözün kısası. O yüzden tavsiyem bilgisayarı fazla oynatmayacak isen desktop oynatacak isen küçük hafif modeller.

Paylaştığın iMac çok güzel ama eğer Apple kullanıcısı değilsem benim tercihim olmazdı. Bu fiyata hem laptop, hem PC çıkartılır. Laptop ile oyun oynayamazsın ama PC ile istediğin oyunu oynarsın. Tabi tercih sizin.

mediha012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece oyun için değil ilerde bazı dersler felan alıyorum web tasarım yada montaj felan yapcam ama ciddi şekildede oyun oynuyorum dizdiğim sistemdede 10 boyunca full ayar oyun oynuyabileceğimi söylediler imac te

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
10 boyunca? O fiyata dediğim gibi hem desktop hem laptop alırsın. Desktop'un performansı o bilgisayardan kötü olmaz. Web tasarımı montaj için yeterli bir desktop çıkar. Ama 4K videoları sıkıntısız monte etmek isterim dersen o zaman o iMac'e o Fusion drive nedeni ile bakabilirsin. Ama gerçekten bu kadar üst bir bilgisayara ihtiyacın var mı bence soru işareti...

mediha012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bnm için fiyat kesinlikle önemli değil şimdi bu pc bana her konuda her imkanı sağlıyabilirmi sağlıyamazmı. 10 diyince 10 yıl boyunca oyun oynuyabilirmişim

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Sağlayamaz, piyasada ki hiç bir sistemin 10 yıl ömrüde yoktur.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,012
Sen o imac'i al ve yanına bir de oyun bilgisayarı topla, yada bir playstation3 al. Sorunun çözülmüş olur. fiyatın önemi yok demiştin. (u arada beninm bilgisayarım 10 senelik ve dahada kullanmayı düşünüyorum) İstersen bir de Android tablet al. Yeğenimde bir tane var ve oynamaktan beni unutacak neredeyse.

mediha012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim demek istediğim ben tek bilgisayarda herşeyi yapabilmektir. İmac tede okadar para verip oynamıyorsa nie alim yada bi imac leptobuda oyun pc si olarak almaktır. Ama 13 bin tl yedizdiğim şey oyun oynuyamıyorsa bi işe yaramaz.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Benim demek istediğim ben tek bilgisayarda herşeyi yapabilmektir. İmac tede okadar para verip oynamıyorsa nie alim yada bi imac leptobuda oyun pc si olarak almaktır. Ama 13 bin tl yedizdiğim şey oyun oynuyamıyorsa bi işe yaramaz.

Apple oyunlara yönelik bilgisayar çıkarmıyorki. Sadece kullanım için, ha video render işleri falan da yapılır ama oyun için apple alınmamalı. 7 milyarlık imac'i almayı düşünüyorsanız yapmayın. O paraya dehşet sistem alırsın.

mediha012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tm konu kapandı . HERKESE teşekkürler arkadaşlar saolun vakit ayırdığınız için