Lütfen Logo yapabilcek arkadaşlar

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba..

www.hayatdevamediyordizi.net blog siteme logo istiyorumda yapabilcek varmı acaba ?

980x115 boyutlarında .. çeşitli oyuncuların resimlerini birleştirip kafanıza göre bi tasarım yapabilirsiniz..altınada www.hayatdevamediyordizi.net şeklinde yazı geçersen orjinalliği bozmaz.

--- Mesaj Güncellendi ---

konu günceldir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
b91d00a9b443a2482ee363bcd0439b87-d4hhufa.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu kadar çevirebildim :D

Ben sanatçıyım ama bu bedavaya çalışıyorum demek değil.
Benim de sizin gibi faturalarım var.
Sanat çocukluk eğlencesi değil, sanat benim zamanım, çabam, işim..
Anlayışınız için teşekkürler.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu msj ne demek oluyor
ben bir sanatçıyım.
bunun anlamı "bedava çalışırım" değildir.
senin gibi benimde fiyatlarım var.

sanat [eşit değildir] eğlence, çocukluk vb..
sanat [eşittir] zaman, emek, iş ve yaşamak için yaptığım şey

anlayışın için teşekkürler

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
insanlık adına yardım edebilcek yokmu diyelim o zaman :) yoksa canınız sağolsn.param olsa keşke :)

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
konu günceldir yardım etcek yokmu

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle reyting uğruna yapılmış olan alçakca bir diziye, logo istemen pek hoş değil. Hatta bu site de gereksiz.
(Kusura bakma kardeşim bunlar senin adına yaptığım yorum değil dizi adına yaptığım yorumdur. )

Normalde herkese yardım eden birisiyim grafik konusunda, ama sırf bu dizi yüzünden kusura bakma. teşekkürler.

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nasıl reyting için alçakca derken ? dizideki herşey gerçek türkiyemizden alıntılar..hepsi gerçek hikayeler..belki görmek istemedğimiz şeyler ama hepsi yaşanıyor şuan bile..ben burda bi yanlış göremiyorm..gerçekleri göstericek siteleri severim..öle feriha koydm adını . m.yüzyıl gibi aşk meşk oalylarını izlemek yerini bunu gerçek olayları anlatmaları daha güzel..o bundan ayrıldımı bu buna aşıkmı bu kimle evlencek felan bunlarımı takip etmek güzel sence

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Dua et sanatı sanat için yapanlar var bak :)

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
saolun yardımcı olanlar..ama daha orjinal bişeyler yapabilcek olcak warsa bekliyorm konu aktif

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
daha farklı bişeyler yapabilcek warmı

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
çeşitli oyuncuların resimlerini birleştirip kafanıza göre bi tasarım yapabilirsiniz
diyorsun

daha orjinal bişeyler yapabilcek olcak warsa bekliyorm
diyorsun ki bu bu yapılanlar bir halta benzemiyor demenin kibarcası!

daha farklı bişeyler yapabilcek warmı
Diyorsun şimdi de...

Bak eğer aklında bir şey var ise bunu açık açık tarif et ki yardım edecek olan sana o şekilde yardım etsin...

insanlar bunları yaparken emeklerini zamanlarını harcıyor! Kimse sana bir şey beğendirmek için uğraşmak zorunda değil!

Parayla yaptıran patron edasıyla daha orijinali daha farklısı daha güzeli demenin lüzumu yok...

Foruma sırf bu iş için üye olmuşsun...
logon yapılınca da muhtemelen bir daha uğramayacaksın tekrar bir işin düşene kadar bari sana sunulan ile yetinmeyi bil...

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel hoş söyledinde illa paralımı yapmak lazım herşeyi ticarete dökersek insanlık die bişey kalmaz zaten

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Zaten yapan ilgili arkadaşlar ücretsiz yapmış. Açık konuşmak gerekirse okuyup geçemedim bu konuyu, mesaj atma gereği duydum. "Arkadaşların yaptıkları logolara" bir teşekkür bile etmemişsin. Sırf logo için siteye üye olduğun belli, bir de şöyle bir şey var. Arkadaşlar senin için farklı çalışmalarda bulunmuş senin hoşuna gitmemiş orası ayrı da, insanlık görmek istiyorsan bence ilk örneği senin yapman lazım. Sonra emin ol bu sitedekiler de karşılığını fazlasıyla sana verir. :)

Ayrıca bana söylemek düşmez ama öneri olarak algıla istersen. Site açıyorsan Türkçe kullanıma dikkat et derim. Sadece site açıyorken değil ama site sahibiysen sitene girecek kişilere de örnek olmuş olursun. :closedeyes:

synapse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
türkçemde ne gibi bi sorun varmışki

ErenUnal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Destek verebilirim Özelden ulaşabilirsen iyi olur :)