Lütfen çok önemli internete bağlanamıyorum

mrknave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ben pek internetten bilgisayardan anlayan biri değilim
pc windows xp iken bi tanıdığımıza verdim windows 7. Ye çevirttim masaüstü bilgisayar bi cihaz var o cihazla internete bağlanıyor TP-LİNK adaptörüm internete bağlanmaya. Çalışıyorum olmuyor anahtar veya parola hatalı hatasını alıyorum lütfen yardımcı olurmusunz neyi bozmuş olabilirim şifre türünü değiştrisem sorun çözülürümü ?? Yardım

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Öncelikle ben pek internetten bilgisayardan anlayan biri değilim
pc windows xp iken bi tanıdığımıza verdim windows 7. Ye çevirttim masaüstü bilgisayar bi cihaz var o cihazla internete bağlanıyor TP-LİNK adaptörüm internete bağlanmaya. Çalışıyorum olmuyor anahtar veya parola hatalı hatasını alıyorum lütfen yardımcı olurmusunz neyi bozmuş olabilirim şifre türünü değiştrisem sorun çözülürümü ?? Yardım
Eğer şifreyi değiştirmediyseniz, modemin altında bir şifre yazması lazım. (En azından ZyXEL modemlerde öyle :p) O şifreyi girmeyi deneyin.

Eğer şifreyi değiştirdiyseniz, sanıyorum ki şifreyi hatırlamaktan başka çareniz yok.

mrknave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şifre doğru çünkü diğer cihazlarda girdiğimde hata almıyorum sorunun şifre türünde olduğunu düşünüyorum modem bizim değil komuşmuzun o yüzden modemede ulaşamıyorum :(