1 Mayıs 2017 #1 Mam8 Öğrenci Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 53 Reaksiyon puanı 0 Puanları 6 Yaş 23 Konum Bolu One plus 3 TR de satışa çıkıcakmı? Çıkıcaksa ne zaman çıkıcak? Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.
1 Mayıs 2017 #3 Ebubekir Demirhan Profesör Katılım 7 Ekim 2016 Mesajlar 1,067 Reaksiyon puanı 222 Puanları 243 Konum İstanbul Resmi yollarla satılmıyor, satılmayacak. bazı üstadlar getirip imei çakıp satılıyor forumlardan güvenilir satıcı arkadaşları bulabilirsiniz
Resmi yollarla satılmıyor, satılmayacak. bazı üstadlar getirip imei çakıp satılıyor forumlardan güvenilir satıcı arkadaşları bulabilirsiniz
2 Mayıs 2017 #4 kadirirdem Dekan Katılım 23 Mayıs 2013 Mesajlar 6,217 Reaksiyon puanı 708 Puanları 1,293 Konum Ankara Mam8 dedi ki: One plus 3 TR de satışa çıkıcakmı? Çıkıcaksa ne zaman çıkıcak? Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin. Genişletmek için tıkla ... Resmi olarak çıkmayacak.Ancak Getiren birinden alabilirsin.
Mam8 dedi ki: One plus 3 TR de satışa çıkıcakmı? Çıkıcaksa ne zaman çıkıcak? Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin. Genişletmek için tıkla ... Resmi olarak çıkmayacak.Ancak Getiren birinden alabilirsin.