Lunascape Orion6.3.1

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
lunascapeorion.jpg

Lunascape İnternet Explorer,Safari,Firefox ve Chrome internet tarayıcıların tarama motorlarını tek çatı altında toplayan ücretsiz ,kaliteli bir internet tarayıcısıdır.Bu özelliğiyle dünyadaki ilk ve tek hibrid tarayıcıdır.İstediğiniz zaman tarayıcı motorları arasında geçiş yapabilirsiniz.
Firefox ,İE ve Chrome eklentilerini destekler.
Aynı eklentiler yüklü olduğu halde Firefox dan daha hızlı açılış süresine sahiptir.
İE8 den 8 kat daha hızlı tarama yapabilmektedir.
RSS desteği
Pop up engelleme
Oturum kurtarma özelliği ile tarayıcı çökmelerine karşı tüm açık olan sekme ve pencereleri kurtarabilir
Fare hareketleri ve klavye kısayolları ile hızlı kullanım imkanı sağlar
Geçmiş özelliği ile önceden ziyaret ettiğiniz sayfaları hafızasında tutabilir
Yer imleri ile sık kullandığınız sayfalara kolay erişim imkanı sağlar
Sağ panel özelliği ile tarayınızda en sık kullandığınız bölümlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz
RSS okuyucu desteği ile sekme çubuğunun sağında seçilmiş olunan sitenin rss haber başlıklarını animasyonlu olarak görüntüleyebilirsiniz
RSS uyarıcılar ile yeni haberleri görsel ve sesli uyarabilme
Farklı internet tarayıcıların tarama motorlarını destekler ve istediğinizi seçebilirsiniz (Trident, Gecko, Webkit)
Araç çubuğu ve tarayıcı düğmelerini kişiselleştirebilirsiniz
Gizlilik ayarları yapabilirsiniz
Varsayılan tarayıcı denetimi özelliği vardır
Sekmeler için renk ataması yapabilirsiniz
Popup (kendinden açılır pencere) engelleme özelliği vardır
Sayfa başlığı veya adresi ile istemediğiniz sayfaları filtreleyerek açılmasını engelleyebilirsiniz
Arama kutusu ile arama motorları ekleyebilir ve düzenleme yapabilirsiniz
Eklenti aktarma sihirbazı ile Firefox internet tarayıcınızdan eklenti ve özellik aktarabilirsiniz
Seçili sayfayı e-posta özelliğini kullanarak gönderebilirsiniz
Seçili olan sayfanın tamamı veya sadece görünen kısmını resim dosya türünde kaydedebilirsiniz
Yazdırma önizleme ve yazdırma desteği vardır
Tema desteği ile görünümü kişiselleştirebilirsiniz
Açık olan sekmeleri tek bir pencerede küçük önizlemelerini görüntüleyerek kolay bir şekilde açabilme özelliği gibi 200 e yakın özelliğe sahiptir. alıntı

LUNASCAPE ORİON 6.3.1 İNDİR>>>

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
kullanmıştım ama işe yaramaz geldi bana geri sildim,kendi browser ları varken bunu kullanmam

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
denedim ama güzel bi internet tarayıcısı değil.