Lumia Ses kaydı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sewkart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar L925 Telefonumdan ses kaydı yapamıyorum. Bu özellik Lumiadamı yok, yoksa Telefondan kaynaklı bir sorun mu var. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonun içinde mevcut değil fakat mağazada birçok ses kaydetme uygulaması mevcut

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mağazalardan indirdiğim programlarla ses kaydı yapıyorum, sadece cızırtılı bir ses geliyor :S Telefona kulakılığı takıp ses kaydı yaptığımda, ses daha yeni düzgün geliyor. Acaba telefondamı sorun var :S

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mağazalardan indirdiğim programlarla ses kaydı yapıyorum, sadece cızırtılı bir ses geliyor :S Telefona kulakılığı takıp ses kaydı yaptığımda, ses daha yeni düzgün geliyor. Acaba telefondamı sorun var :S

Çektiğin videoda da ses cızırtılı geliyor mu ?

sewkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar hiç video çekmemiştim. Yeni çektim, ve malesef aynı cızırtı geliyor. Hiç ses gelmiyor, sadece cızırtı.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O zaman yetkili servise vermen gerek telefonunun donanımında bir sorun var

A

asdfghtrwq

SDN Okuru
Kardeşim sorunun çozuldu mu? Aynı sorun bende de var. Lumia 920 kullanıyordum ancak bozulunca servise verdim. Yapamamışlar onun yerine 930 verdiler. 930'un mükemmel bi ses kayıt sistemi var. 6 kanaldan ses kaydı alıyor. Profesyonel ses kayıt cihazı gibi ama bende aldığımdan beri kullanamadım. Cızırtı geliyor. Eğer sorunun çozulduyse bana da bi yardımcı ol sana zahmet