Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar L925 Telefonumdan ses kaydı yapamıyorum. Bu özellik Lumiadamı yok, yoksa Telefondan kaynaklı bir sorun mu var. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Mağazalardan indirdiğim programlarla ses kaydı yapıyorum, sadece cızırtılı bir ses geliyor :S Telefona kulakılığı takıp ses kaydı yaptığımda, ses daha yeni düzgün geliyor. Acaba telefondamı sorun var :S
Mağazalardan indirdiğim programlarla ses kaydı yapıyorum, sadece cızırtılı bir ses geliyor :S Telefona kulakılığı takıp ses kaydı yaptığımda, ses daha yeni düzgün geliyor. Acaba telefondamı sorun var :S
Kardeşim sorunun çozuldu mu? Aynı sorun bende de var. Lumia 920 kullanıyordum ancak bozulunca servise verdim. Yapamamışlar onun yerine 930 verdiler. 930'un mükemmel bi ses kayıt sistemi var. 6 kanaldan ses kaydı alıyor. Profesyonel ses kayıt cihazı gibi ama bende aldığımdan beri kullanamadım. Cızırtı geliyor. Eğer sorunun çozulduyse bana da bi yardımcı ol sana zahmet