Lumia 950 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Özellik olarak iddialı buldum ama tasarım olarak bana pek hitap etmedi. bakalım fiyatlar nasıl olacak..

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bir windows phone için sistemi biraz abartılmış olsada çok hızlı olacağı kesin! :yes:

shazir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu anda Lumia 920 kullanıyorum. Çıktığı ilk aylarda almıştım ve hala sorunsuz olarak kullanıyorum. (Yaklaşık 4 senedir) Windows Phone işletim sisteminin kolaylığına alıştığımdan yeni telefon almak için yeni bir Lumia çıkmasını bekliyordum. Lumia 950 Türkiye'ye geldiğinde büyük ihtimalle satın alacağım. Umarım beklediğime değecek...

E

ercim

SDN Okuru
şuanda lumia 925 32gb kullanıyorum çok hızlı bir telefon çok memnunum fiyatı uygun olursa 950 yi alırım

Reaksiyon puanı
0
Gelsin artık. Hemen alacağım paramı onun için biriktiriyorum. Bende 920 kullanıyorum şarjı az gidiyor sadece başka hiç bir sıkıntım yok. Gayet memnunum ve android den daha kullanışlı bence. Sağlamlığı çok iyi zaten kaç kez düşürdüm kılıfı da yoktu ne camı kırıldı nede bozuldu.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Telefon güzel görünüyor aslında. Yani kağıt üzerindeki tasarımı kaliteli, tasarlayan adam iyi tasarlamış. Fakat Hyundai Accent misali konsept iyi iken uygulamada bayağı batırmışlar.
-Telefonun ön yüzünün üstüne illa ki o "Microsoft" yazısını koymak zorunda mıydınız? Çok amatörce duruyor. Hani Casper'ı andırıyor ama Casper bile daha iyi bir şekilde koyuyor yazısını. Hani bak HTC'ye, Samsung'a adamların koyduğu yazı hiçte göze batmıyor. Ya da Apple gibi arkaya simgenizi koyup geçin işte kasmayın.
-Resimlere bakınca anlamsız bir kalınlık görüyorum ben orada. Kalın değilde, öyle duruyor işte. Bu daha çok yanları hiçbir şey yapmadan dümdüz tutmalarından kaynaklanıyor.
-Arka kapaktaki kameranın etrafındaki halkayı ve bombeyi beğendim.
-Ekran-telefon oranını ayarlayamamışlar. Altta ve üstte gereksiz bir boşluk var. Şu ilk maddede bahsettiğim yazının absürt duruşu da belki bundan kaynaklanıyor.
-Telefon önden Sony'i andırmıyor mu? Sony'nin tasarımlarını da itici bulurdum şahsen.
-Anlamsız pahalı. Kimse bir Lumia'ya kolay kolay 549 dolar sayacağını sanmıyorum. Lumia 920'ler 450 liraya bulunabiliyorken üstelik.