Lumia 920'ye geçmelimiyim ?

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar... Şu anda HTC One X kullanıcısıyım. Geçen gün TİM'e düşmüştü yolum. Tam çıkarken Teşhirdeki Luma 920'yi gördüm. Biraz kurcaliyim dedim. İlk elime aldığımda yorumum "Bumu lan AT&T stokları tükenen telefon" diye olmuştu :D ama biraz kurcaladıktan sonra windows phone hoşuma gitmeye başladı. Biraz daha zaman geçince gerçekten telefona bayılmaya başlamıştım. (ilk defa bir Nokia telefona bayılıyordum). Sonra birden aklıma One X'ten lumia'ya geçme fikri geldi. Android'ede biraz ara vermek istiyordum (ama iPhone'danda nefret ediyordum). Evet arkadaşlar sizce Lumia'ya geçmelimiyim ?

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben olsam One X'i asla değiştirmem ama sıkıldım diyorsan olabilir :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Değişiklik iyidir :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Windows Phone olduğu için uygulama açısından baya bir problem çekersiniz geçmeyin HTC One X iyidir Lumia 920'den iyi :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Elinde One X varsa geçme.One X her türlü üstün bir telefon Lumia 920'ye göre (kamera hariç).

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows Phone olduğu için uygulama açısından baya bir problem çekersiniz geçmeyin HTC One X iyidir Lumia 920'den iyi :)
zaten uygulama marketi google play kadar dolu olsa ve flash player desteği olsa kesinlikle tereddütsüz geçmiştim :) Bide şöyle birşey var. Sen 2 kat tarayıcı hızı diye reklam yapıyorsun. Daha telefonda flash player desteği yok. çok ironik çook

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakın ha!!! en azından şu an değil. marketinde tek uygulama olmayan bir telefon almak A P T A L L I K T I R !

​kısa ve net :hammer:
neden dersen:
vereceğin para en az 1600-1700 tl. buna karşın sen tek bir oyun bile yükleyemiyorsun. ha diyeceksin ki herkes telefonu oyun için mi alıyor! hayır, ama oyun oynayacak ram'e ve işlemciye sahip bir telefonu o halde neden alıyorsun!!! paranı çöpe atmak demek bunu yapmak. ben zenginim diyorsan tamam sorun yok ama zengin bile olsan az aklını çalıştır, paranı boşa harcama.
onun dışında ben windows phone 8 deneyimlemek isterim diyorsan ona da tamam. al bir tane nokia 820! 920 kadar iyi olamaz ama şu an için bir performans farkı olacağını zannetmiyorum.
kısıtlamalar. windows o telefona bir ton kısıtlama getirecek. öteki şirketler de buna karşı kısıtlamalar getirecek ve sonuç olarak mükemmel bir cihaz olan nokia lumia 920'nin işlevleri bir avuç sıradanlığa dönüşecek. telefonu bir süre sonra eline aldığında kendini tutsak gibi hissedeceksin.
ben öneri olarak şu an sana one x+ öneririm ama aynı görünümden sıkıldım diyorsan iphone 5 çok cazip gelebilir. ama az daha bekleyebileceksen sony iddialara göre xperia z hazırlığında. o telefon piyasanın en iyisi olacak gibi. onu da düşünebilirsin. :thumbup:

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde One X varsa geçme.One X her türlü üstün bir telefon Lumia 920'ye göre (kamera hariç).
beni asıl çeken şey işletim sistemi ve dış tasarımıydı zaten. Ama tabi One X'le arasındaki donanım farkı göz ardı edilemeyecek kadar büyük

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
beni asıl çeken şey işletim sistemi ve dış tasarımıydı zaten. Ama tabi One X'le arasındaki donanım farkı göz ardı edilemeyecek kadar büyük

Aslında kullanım deneyimi olarak aradaki donanım farkını hissedemeyiz iki cihaz arasında.Çünkü Windows Phone çok farklı bir işletim sistemi.Android'de en iyi cihazlarda bile kararsızlıklar oluyor.Ben henüz WP8'i deneme fırsatı bulamadım ama çok stabil bir işletim sistemi olduğunu duydum, okudum.Benimde S3'üm var ve Windows Phone'lara çok sıcak bakıyorum.S3'ten sonra bir Windows Phone edinebilirim belki.

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sakın ha!!! en azından şu an değil. marketinde tek uygulama olmayan bir telefon almak A P T A L L I K T I R !

​kısa ve net :hammer:
neden dersen:
vereceğin para en az 1600-1700 tl. buna karşın sen tek bir oyun bile yükleyemiyorsun. ha diyeceksin ki herkes telefonu oyun için mi alıyor! hayır, ama oyun oynayacak ram'e ve işlemciye sahip bir telefonu o halde neden alıyorsun!!! paranı çöpe atmak demek bunu yapmak. ben zenginim diyorsan tamam sorun yok ama zengin bile olsan az aklını çalıştır, paranı boşa harcama.
onun dışında ben windows phone 8 deneyimlemek isterim diyorsan ona da tamam. al bir tane nokia 820! 920 kadar iyi olamaz ama şu an için bir performans farkı olacağını zannetmiyorum.
kısıtlamalar. windows o telefona bir ton kısıtlama getirecek. öteki şirketler de buna karşı kısıtlamalar getirecek ve sonuç olarak mükemmel bir cihaz olan nokia lumia 920'nin işlevleri bir avuç sıradanlığa dönüşecek. telefonu bir süre sonra eline aldığında kendini tutsak gibi hissedeceksin.
ben öneri olarak şu an sana one x+ öneririm ama aynı görünümden sıkıldım diyorsan iphone 5 çok cazip gelebilir. ama az daha bekleyebileceksen sony iddialara göre xperia z hazırlığında. o telefon piyasanın en iyisi olacak gibi. onu da düşünebilirsin. :thumbup:
hocam uzun cevabın için teşekkürler çok aydınlatıcı oldu :) kendimde birazcık araştırma yaptım şimdi, Windows Phone benim için bitmiştir. iPhone'dan hoşlanmadığımı söylemiştim zaten. One X'ile biraz daha idare edip Htc Butterfly almayı karar kıldım. yardımların için teşekkürler tekrardan :)

Aslında kullanım deneyimi olarak aradaki donanım farkını hissedemeyiz iki cihaz arasında.Çünkü Windows Phone çok farklı bir işletim sistemi.Android'de en iyi cihazlarda bile kararsızlıklar oluyor.Ben henüz WP8'i deneme fırsatı bulamadım ama çok stabil bir işletim sistemi olduğunu duydum, okudum.Benimde S3'üm var ve Windows Phone'lara çok sıcak bakıyorum.S3'ten sonra bir Windows Phone edinebilirim belki.
ben şimdilik windows phone projemi rafa kaldırdım. (ta ki uygulama marketi katlanana kadar) yardımlarınız için teşekkürler :) bu arada wp8'in stabiliyeti hakkında kafanızda en ufak bir soru işareti kalmasın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@slipknot44
Nokia ya da windows savunduğumdan değil, ama tek uygulama bile olmayan telefon demişsiniz ki bu yanlış. Diğerlerine göre miktarı az olsa da oyun ve uygulamaları mevcut bu telefonun.
Tabiki bol uygulama ve oyun isteyen arkadaşlar android ve iosa yönelmemiler, en azından şu zaman için.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
zaten uygulama marketi google play kadar dolu olsa ve flash player desteği olsa kesinlikle tereddütsüz geçmiştim :) Bide şöyle birşey var. Sen 2 kat tarayıcı hızı diye reklam yapıyorsun. Daha telefonda flash player desteği yok. çok ironik çook

Flash Player tarih oldu HTML5 diye bişe var o daha performanslı daha akıcı kullandığım telefon iphone 5 olunca hem de :) galaxy s2 vardı önceden kullandığım flash player yüzünden şarj fazla gidiyor ve performans düşüklüğü yaşıyordum

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
işletim sisteminde ne var Allah aşkına canlı kutucuklar mı seni cezbeden ara androidte de vardır öyle şeyler oyun yok olanlarda eskide kaldı tamam kamerası iyi ama o kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle şu an geçmemelisin.
1- Uygulama ve güncellemeler beklenmeli
uygulama: en basitinden dropbox bile yok olanlarında performansı düşük
güncelleme: her tuşa bastığında cihaz titriyor bunu bile kapatamıyorsun. Bildirim ekranı yok mesela ekran rengini azaltacaksın bir sürü işlem yapman lazım pil koruma modu v.s içinde durum aynı. Şarjı uzun gdecek dendi ama buda fos çıktı güncellemeyle çözülecek deniyor ama görmek lazım.
2- Yüksek Fiyat
Bu telefona bu para verilmez ilerde satmaya kalkarsanız işiniz çok zor olacaktır fiyat MUTLAKA düşecek

Windows phone düşünülebilir ama kesinlikle daha erken