Lumia 920 vs S3

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İkinci el telefon almayı düşünüyorum.İphone 4s düşünyordum malumunuz fiyatlar çok el yakıyor.O yüzden bu ikisinden birinin ikinci elini alıcam.Benim bi telefondan beklentim şu:Twitter facebook ve tumblr uygulmalarına girmek ve telefon açmak,mesajlaşmak. Oyun filan hiç oynamam açıkçası telefonda oyun oynamaktan da haz etmem.Arada bir de foto çekerim ama çok seyrek.O kadar.Ama bu uygulamaları yaparken telefonun şarjı en azından 1 gün dayansın istiyorum.Hangisini tavsiye edersiniz?

Not:Bu uygulamalar hangisinden daha stabildir ve hangisi daha stabil bir işletim sistemidir.Çünkü ben eskibir android cihaz kullanıyorum bu uygulamalarda donmasından kapanmaya zorlamasından dokunmatikte gecikme olmasından bıktım.Bu telefonu alınca en az 4-5 sene kullanabilmem lazım.Öğrenciyim o kadar sık telefon değiştiremem.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim o zaman hic bu telefonlarla ugrasma nexus 4 al direk stabil ve guncellemeleri de direk alıyor sadece kameradan biraz feragat ediyorsun

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nexus4 ün ikinci elini bulmak çok zor ayrıca ikinci eli biraz pahalı bu iki cihaza göre bide ne bileyim hiç hoşuma gitmedi görünüşü falan ısınamadım bende düşündüm nexus 4 ü ama ne bileyim pek hoşuma gitmedi

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 5 sene diyosan kesinlikle 920 al zaten 2016 ya kadar güncelleme alcak hem sağlam hem stabil

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hTC one x al derim s3den daha şık.Bence windows phone a hiç bulaşma hem s3 de herkesde var biraz farklı ol

efeyusuf26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiikide lumıa 920 isteklerinde ap acık belırtmıssın zaten lumıa sana daha yakın olanı lumıa al kafan rahat etsın:thumbup:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung pişmanlık kesinlikle bulaşma bence. :) Nokia Lumia 920 havada karada seçilir. :devil:

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tüm cevaplar için teşekkür ederim ayın 1 in de alıcam inşallah hem o zamana kadar seçeceğim telefonda aklımda daha kesinleşir şu an lumia 920 daha ağır basıyor bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 920 kullandım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle Nokia Lumia > Samsung

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Neden Windows phone hiç bulaşma dediniz acaba bi sıkıntısı mı var telefonun?
Telefonda oynanan oyunlardan pek hoşlanmam demişsiniz ama insan o kadar para verince illa ki oyun yükler yeni çıkan uygulamaları yüklemek ister Burda windows phone geride kalıyo ama secim sizin

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonda oynanan oyunlardan pek hoşlanmam demişsiniz ama insan o kadar para verince illa ki oyun yükler yeni çıkan uygulamaları yüklemek ister Burda windows phone geride kalıyo ama secim sizin
Peki ya 4s hakkında görüşleriniz nedir?Bildiğim kadarıyla ios çok stabil bir işletim sistemi ama şarj olayından,2011 de çıkmasından ve 512 mb ram olmasından dolayı korkuyorum uzun ömürlü kullanamam diye.4s in ikinci el fiyatlarına baktım bu iki telefondan çok da açık ara fazla olmadığını gördüm 4s de radarıma girdi :biggrin: ama dediğim gibi üstte dediğim özelliklerinden dolayı biraz çekingen bakıyorum.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
s3 seni o kadar yıl idare etmez. ha custom rom kurar kullanırım diyorsan alabilirsin ama stock ile olacak şey değil. iphone'a hiç bulaşma 4s'ler kasmaya başladı bile. 920 konusunda bi fikrim yok ama güncelleme alır ve akıcı bir sistemi var.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Peki ya 4s hakkında görüşleriniz nedir?Bildiğim kadarıyla ios çok stabil bir işletim sistemi ama şarj olayından,2011 de çıkmasından ve 512 mb ram olmasından dolayı korkuyorum uzun ömürlü kullanamam diye.4s in ikinci el fiyatlarına baktım bu iki telefondan çok da açık ara fazla olmadığını gördüm 4s de radarıma girdi :biggrin: ama dediğim gibi üstte dediğim özelliklerinden dolayı biraz çekingen bakıyorum.
İphone 4s de oyun konusunda ve uygulama konusunda hiç bi sıkıntı yaşamazsın ama 3.5 inç artık cok küçük geliyo bende iphone 4 var İnşallah Bayramdan sonra yurtdısından htc one gelicek Eger alırsan samsung alma derim(fanboy falan degilim)htc al samsungun 400 tl ile 1500 tl telefonları arasında tasarım malzeme kalitesi gibi bi fark yok hepsi aynı plastik o yüzden bence htc one x al Eger yurtdışında tanıdık varsa 550 dolara htc one alabilirsin