Aslında 1000 liranın üzerine çıkmamak gibi bir niyetm vardı. fakat l820de ki gorilla glass ekran eksikliği ve çözünürlük beni tereddütte bıraktı. ve söyleyeyim android istemiyorum donmalar reset atmalar. hiç lüzum yok. Android alırsam da 650 Tl kadar fiyat ayırıp gm discovery 16 gb alırım diye düşünüyorum ki ben oyun oynamaktan çok internet hızı ses kalitesi görüntü kalitesi ve sağlamlığı yani uzun ömürlü olmasını istiyorum . wp8 işletim sisteminde 512 mb ram ile bile çok stabil performans alındığını duydum. sadece oyunların kimileri uyumsuzluk problemi yaratıyormuş. ama yinede 1 gb ram daha uygun olur diye düşünüyorum. wp8 günden güne iyleşiyor gördüğüm kadarıyla. üstün bir uygulama desteği beklentim yok. whatsapp'ım olsun birkaç basit oyun . okey vesare gibi. yeterlidir yani anlicağınız belirttiğim gibi önceliklerim daha başka ve sadeliğide hoşuma gidiyor wp8'in.
şimdi htc çok sevdiğim bir marka olmasına rağmen wp8'lerde Nokia'nın desteğinin büyük olduğunu ve hep bir adım önde olduğunu duydum. beni detaylı şekilde aydınlatırsanız sevinirim . Çünkü Tolga Abinin incelemesinde htc 8x hakkında beyazları hiç böyle görmemişsiznizdir demesi beni cezmetti. htc bu ses kalitesinden şüphem yok zaten. sağlamlığı ve çözünürlük oranı 4.3 inçlik cihaza göre çok iyi. yorumlarınızla aydınlanmayı bekliyorum .
şimdiden sağolun varolun :yes:
şimdi htc çok sevdiğim bir marka olmasına rağmen wp8'lerde Nokia'nın desteğinin büyük olduğunu ve hep bir adım önde olduğunu duydum. beni detaylı şekilde aydınlatırsanız sevinirim . Çünkü Tolga Abinin incelemesinde htc 8x hakkında beyazları hiç böyle görmemişsiznizdir demesi beni cezmetti. htc bu ses kalitesinden şüphem yok zaten. sağlamlığı ve çözünürlük oranı 4.3 inçlik cihaza göre çok iyi. yorumlarınızla aydınlanmayı bekliyorum .