Lumia 630 mu? HTC 8x mi? veya diğer tavsiyeleriniz?

Hangi telefonu almalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir şey diyeyim mi? Ben 630 demiştim ama bence nexus 4. Ankete nexus 4 seçeneği koyabiliorysan koy bence.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gene saydrcanz yane
Çok daha iyi işlemci daha çok güncelleme daha zengin market daha güzel arayüz (sıkıldın mı launcher yüklersin.) kullanımı daha kolay vs.
Evet ama wp'de işlemcinin pek önemi yok. Güncelleme de alıyorlar. Geçen arkadaşım telefonuna 8.1 yüklemişti. O cortana falan onu kullanıyordu (620de). Moto G ve 630 demeden önce Android mi WindowsPhone mu ona karar verilmeli. Çünkü ikisi de kendi çapında iyi telefonlar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bir şey diyeyim mi? Ben 630 demiştim ama bence nexus 4. Ankete nexus 4 seçeneği koyabiliorysan koy bence.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet ama wp'de işlemcinin pek önemi yok. Güncelleme de alıyorlar. Geçen arkadaşım telefonuna 8.1 yüklemişti. O cortana falan onu kullanıyordu (620de). Moto G ve 630 demeden önce Android mi WindowsPhone mu ona karar verilmeli. Çünkü ikisi de kendi çapında iyi telefonlar.
İşlemcinin önemi var tabiki ama wp stabil bir sistem olduğu için hızlı çalışıyor wp nin hala çok eksiği var market başta olmak üzere android daha oturmuş bir sistem moto g de sürekli güncelleme alıyor bu yüzden her türlü moto g alınır