Lumia 620 Yüzüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bedra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

Öncelikle son derece üzgün bir başlangıç yapıyorum.Geçen gün yeni bir Lumia 620 aldım pek memnundum.Haftasonu hava güzeldi denize gidelim dedik.Gayet güzel yüzdük(40-50dk)çıkarken aklıma telefonum geldi ve şortumun cebinde unuttuğumu hatırladım elimi cebime attım ve telefon yoktu.Denizde düşmüş biz bulduğumuzda 50 dk denizin altında kalmıştı çıkardık.Pazar günüydü pirincin içine filan koydum.Pazartesi hemen telefoncuya götürdüm.Telefoncu telefonun çalıştığını söyledi ancak sadece Nokia yazısı geliyor gerisi gelmiyordu.Telefonumdan daha hevesimi bile alamamıştım bir unutkanlık bana 200 tl ye mal oldu.Telefoncu işlemcisinin işlem yapmadığını söyledi tamir edilmeye gönderildi yeni işlemciyle değiştirilecekmiş 4 haftadır tamirde sizce yapılır mı ve yapılınca eskisi gibi olur mu? Benim orjinallik takıntım var her şey orjinal olsun istiyorum sonuçta orjinal olmayacak ama orjinal gibi olur mu herhangi bir sıkıntı olur? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkürler.

barbados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal mal istiyorsan kvk yada genpa teleservice vs gbi servise götür telefoncuya götürme ben pek tavsiye etmem..

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hangi servisin garantisindeyse ona parasıyla yaptır. misal kvk. Git adamlara ver. Para talep ederlerse onlara ver. normal telefoncuya gitme.

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim öneriden önce sana şunu söyleyeyim 620 almakla çook iyi yapmışsın sonuçta fiyata göre performansı çok yüksek düşünsene bide s3mini aldığını direk çöpe giderdi böyle bir olaydan sonra önerim şu, parayı veren düdüğü çalar sen telefoncuya herşey orjinal olsun dersen olur ama parasıda ona göre olur geçmiş olsun

bedra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet teşekkür ederim.Ürün tamirde gelince bir de kvk teknik servise göndersem kontrol ettirsem parçaları orjinal midir bir sııkıntısı var mıdır diye yaparlar mı acaba?

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
aynı şey benim iphone 5 imin başına geldi. havuza telefonla girdim 30 sn de fark edip çıktım. 3 gün pirinçte bekledi çalışmıyordu. Şu anda 9 gündür bilkom servisinde telefonu çalıştırmadıklarını ve ana kartın zarar gördüğünü söylüyorlar. bir de telefonu çalıştıramazlarsa bana geri teslim edeceklerini anakart değişikliğinin parça maliyetinden dolayı getirilmediği için yapılamadığı söylendi. üzücü bir durum geçmiş olsun.

bedra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci değiştikten sonra telefonun bütün parçalarının çalıştığını nasıl denetleyebilirim?

bedra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemcisi takıldıktan sonra sıvı temaslı olduğunu söyleyerek satıp 720 almayı düşünüyorum sizce kaça satılır ya da satsam mı?

bedra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karar verdim 820 alacağım en mantıklısı bu bence 620 yi de satacağım sizce yapıldıktan sonra ne kadar fiyat biçeyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam san ayalan söylemiş kardeş aynısı bana oldu kurutum hard reset yaptım eskisi gibi çalıştı benimki yemekhanede 1 tencere kaynar ezegelin corbanın içine düştü söktüm kuruttum çalışıyo şimdi ileryen zaman ne olur bilmem