bademsekeri
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Lumia 520 hakkında sormak istedikleriniz merak ettikleriniz uygulamalar ve oyun tavsiyeleri hakkında konuşmak için bu konu altında toplanalım istedim.
sen ch@t527 kullan da lumia520 ne kadar iyi gör.520 çok ama çok kötü bir Lumia'dır.
Alanlara kolaylıklar.
sen ch@t527 kullan da lumia520 ne kadar iyi gör.
Yani şimdi en kötü telefon konusunda s*d*k yarışı mı yapacağız?
520 den uzak durmanı tavsiye ederim.
Lumia'ların en kötüsü bence. Hele bir de Avea 525 çıkartmış ki, aman aman aman![]()
Hepiniz haksızlık ediyorsunuz daha lumia tarzı wp işletim sistemli kullanmayı bilmiyorsunuz ayarları düzgün bir şekilde yaparsanız birde wp 8.1 e güncellemişseniz tadından yenmez valla 3 aydır bende wp 8.1 de yapdım gayet günlük kullanıcıya hitap ediyor bi kere mobilde zaten oyun sarmıyor 1 gb ram olsa nolur abi oyunlar sarmıyor telde lumia 520 wp ekosisteminin baş tacı flash ve ön kamerası olmıcak tabikide bunlar seridir giderek fula tamamlamak zorundalar benim bunlarla ekstra işim olmuyor ve çok memnunum
Hocam senin taleplerine ve isteklerine göre harika bir telefon olabilir ama 520 benim için kötü bir telefondur. Benim için RAM ve İşlemci Gücü önemli değildir. Storage, kamerasının iyi olması, ekran kalitesi ve kasa kalitesi önemlidir.
Yoksa kablosuz şarj, eldivenle kullanma felan fasa fiso bunlar.
Sana 520 harika gelir, işini görür, bana 1320 yetmez
Kişiye göre değişir...