Lumia 520

bademsekeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 520 hakkında sormak istedikleriniz merak ettikleriniz uygulamalar ve oyun tavsiyeleri hakkında konuşmak için bu konu altında toplanalım istedim.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
520 çok ama çok kötü bir Lumia'dır.

Alanlara kolaylıklar.

bademsekeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 aydır kullanıyorum hiç şikayet etmedim ama lumia serisinde en kötüsü 520 olduğu kesin çünkü en düşüğü denenmek üzere tasarlanmış bir telefon gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum mkv uzantılı dosyaları açmıyor bunları açmasını nasıl sağlarım?

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
sen ch@t527 kullan da lumia520 ne kadar iyi gör.

Yani şimdi en kötü telefon konusunda s*d*k yarışı mı yapacağız?

:)

520 den uzak durmanı tavsiye ederim.

Lumia'ların en kötüsü bence. Hele bir de Avea 525 çıkartmış ki, aman aman aman :D

Reaksiyon puanı
16,128
Yani şimdi en kötü telefon konusunda s*d*k yarışı mı yapacağız?

:)

520 den uzak durmanı tavsiye ederim.

Lumia'ların en kötüsü bence. Hele bir de Avea 525 çıkartmış ki, aman aman aman :D

avea'dan ,mxi5'ten uzak durmak lazım ...

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hepiniz haksızlık ediyorsunuz daha lumia tarzı wp işletim sistemli kullanmayı bilmiyorsunuz ayarları düzgün bir şekilde yaparsanız birde wp 8.1 e güncellemişseniz tadından yenmez valla 3 aydır bende wp 8.1 de yapdım gayet günlük kullanıcıya hitap ediyor bi kere mobilde zaten oyun sarmıyor 1 gb ram olsa nolur abi oyunlar sarmıyor telde lumia 520 wp ekosisteminin baş tacı flash ve ön kamerası olmıcak tabikide bunlar seridir giderek fula tamamlamak zorundalar benim bunlarla ekstra işim olmuyor ve çok memnunum

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Hepiniz haksızlık ediyorsunuz daha lumia tarzı wp işletim sistemli kullanmayı bilmiyorsunuz ayarları düzgün bir şekilde yaparsanız birde wp 8.1 e güncellemişseniz tadından yenmez valla 3 aydır bende wp 8.1 de yapdım gayet günlük kullanıcıya hitap ediyor bi kere mobilde zaten oyun sarmıyor 1 gb ram olsa nolur abi oyunlar sarmıyor telde lumia 520 wp ekosisteminin baş tacı flash ve ön kamerası olmıcak tabikide bunlar seridir giderek fula tamamlamak zorundalar benim bunlarla ekstra işim olmuyor ve çok memnunum

Hocam senin taleplerine ve isteklerine göre harika bir telefon olabilir ama 520 benim için kötü bir telefondur. Benim için RAM ve İşlemci Gücü önemli değildir. Storage, kamerasının iyi olması, ekran kalitesi ve kasa kalitesi önemlidir.

Yoksa kablosuz şarj, eldivenle kullanma felan fasa fiso bunlar.

Sana 520 harika gelir, işini görür, bana 1320 yetmez :)

Kişiye göre değişir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mkv uzantılı dosyaları açmak istiyorsan en kısa çözüm telefonunu değiştirmen. o zaman bir sıkıntın kalmaz

bademsekeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam senin taleplerine ve isteklerine göre harika bir telefon olabilir ama 520 benim için kötü bir telefondur. Benim için RAM ve İşlemci Gücü önemli değildir. Storage, kamerasının iyi olması, ekran kalitesi ve kasa kalitesi önemlidir.

Yoksa kablosuz şarj, eldivenle kullanma felan fasa fiso bunlar.

Sana 520 harika gelir, işini görür, bana 1320 yetmez :)

Kişiye göre değişir...

Arkadaşım dediğin gibi telefonun özelliği belli yapabilecekleri belli eğerki telefonun işlevi senin kafandakine uyuyorsa ve fazlasına ihtiyaç duymuyorsan tabikide kral telefon ama gel gelelim isteklerin farklıysa ve karşılamıyorsa gidip isteklerini karşılayacak bir telefon alacaksın.