Lumia 1020 veya microsoft imzalı tlf tercihi?

@aliens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık ihtiyaçlarıma cevap veremediği için telefonumu değiştireceğim. Fakat piyasa çok hızlı hareket ediyor. Fotoğraf, stabilite gibi durumlara baktığımda isteklerime Windows Phone daha yakın.
Bütçeden ve tercihlerden dolayı Iphone istemiyorum, bir android cihaz bakıyordum; onlarda da pil, takılmalar, ekran vs gibi sebeplerden eleniyor. Şu anda alınabilecek en mantıklısı Lumia serisi gibi görünüyor. Min. 2 yılda bir tlf. değiştiririm. Oyun vs çok aradığım birşey değil.

Asıl sorum şu : 2 Ekimde lanse edilecek olan Lumia 1020 benim için güzel seçim olacak. Fakat Microsoft unsuru kafamı kurcalıyor, 1020 den kısa bir zaman sonra kendi konfigürasyonunda bir tlf. çıkartır mı? Beklemek mi doğru, al geç mi dersiniz :biggrin:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lumia guncellemeden sonra cok daha iyi telefonlar cikartir bence lumia alacaksan bekle ama eger kamera onemliyse xperia z1 in de cok kaliteli bence onu al full hd en azindan ekrani ve uygulama sikintisi da yasamazsin pili de yeterli

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
aynen z1 şuan piyasanın en kaliteli ekranına sahip Triliminos + x-reality + Bravia Engine 2 özellikle TFT LED ekran var kamerası zaten 20.7mp kayıpsız zoom özelliği var BIONZ görüntü işlemcisi var kamerada Sony G lens var Exmor RS lensi var ekranı full hd snapdragon 800 adreno 330 kullanıyor dayanıklı su geçirmez bence fiyatları aşağı yukarı aynı olacak snapdragon 800 kullanan cihazında kasacağını pek sanmıyorum bence z1 i almalısın ama ikiside iş görür

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Asıl bütün otoritelerce bilinen konu TFT ekranın rezalet olmasıdır. TFT ekranı hiç kımse övmüyor yukardaki arkadaştan başka. Sadece sony kendı ekran teknolojilerini brave engine 2 X reality gibi Onlarla daha iyi görünüyor . açıklama böyle olmalı

Güneşe çıktıgında tft ekranda hiçbirşey göremessın gölge ye kaçmak zorundasın.

Eğer güneşin altında parlamasın adam akıllı gorunsun dıyosan SUPER IPS + ekran dan yana kullanman lazım buda lg g2 de var

@aliens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için teşekkür ederim. Xperia Z güzel telefon, fakat dediğim gibi Lumia serisine daha yakınım. Tabiki Lumia 1020 nin çıkış fiyatı benim seçimimi tekrar gözden geçirmeye itebilir.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için teşekkür ederim. Xperia Z güzel telefon, fakat dediğim gibi Lumia serisine daha yakınım. Tabiki Lumia 1020 nin çıkış fiyatı benim seçimimi tekrar gözden geçirmeye itebilir.

Fiyata göre L925 e de bakabilirsin