"Luis'i götürmesinler, yalnız kalırım"

aliihsangs12

Profesör
Katılım
29 Nisan 2008
Mesajlar
1,348
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Fenerbahçe'nin yeni futbolcusu Daniel Güiza, teknik direktör Luis Aragones'i isteyen Valencia'ya "Aragones'in Fenerbahçe ile sözleşmesi var saygı göstermek lazım" dedi.
news_manset_resim_tb_kkk.jpg


İstanbul'a hareketinden önce Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda, İspanyol basınının sorularını yanıtlayan Güiza, Valencia'nın, Luis Aragones'e teklif yaptığını radyodan dinlediğini belirterek, "Bu saygısızlık olur. Luis, Fenerbahçe ile imzalanmış sözleşmesi olan biri. Luis'i götürmesinler, orada yalnız kalırım" diye konuştu. Bu arada, İspanyol spor basınında Valencia'nın yeni patronu Villalonga'nın, Luis Aragones'e "Fenerbahçe'yi bırak hemen gel" yönündeki çağrısı bugün spor eleştirmenlerince tartışılırken, Villalonga'nın, Luis'i ikna etmek için İspanya milli takımının da futbolcuları olan Real Madrid'den Ruben De la Red ve Barcelona'dan Xavi Hernandez'i de transfer etmeye çalıştığı iddia edildi.

Kaynak
 

Link

Profesör
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,754
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
İspanya'da iken kıymetini bilmediler, şimdide paylaşamıyorlar.
 

Wolker

Profesör
Katılım
2 Kasım 2006
Mesajlar
1,542
Reaksiyon puanı
2
Puanları
218
adam kaçsında görün siz , üstelik sözleşmesinde istedigi zaman tazminatsız bırakıp gidebilmek gibi bir hükümde varmış , olursa aziz babanın yüzünü görmek isterim ..
 
Üst