Luis Aragones: ''Oyunumuzdan memnunum''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxxdump
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası Teknik Direktör Aragones, oyundan memnun olduğunu söyledi.

İspanyol Teknik adam, "Bugün sahada rakipten daha istekli olan takım Fenerbahçe'ydi. Pozisyonlara da girdik, oyunun hakimiydik, kazanmayı hak eden taraf kesinlikle bizdik. Önemli olan bizim evimizdeki maçları kazanmamız. Arsenal'in kazanması bizim için bir göstergedir sadece. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Biz bugün 3 tane net pozisyon bulduk ve değerlendiremedik. Ben bugünkü oyunumuzdan memnunum böyle devam etmeliyiz. Tabii ki daha iyisini bekleriz ama bunları konuşmak için 3 ay kısa bir süre. Ben oyuncularımızın daha istekli olması için elimden geleni yapıyorum." dedi.

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=45213

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
enteresan..

EneS.İçeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
direk paradan memnunum gitmek istemiyorumda diyebilirdi :)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pozisyon mu?Ben pek göremedim.Galiba bu dede Arsenal-Porto maçını izlemiş :razz:

Bu Aragones benden de koyu Galatasaraylı galiba.Fenerbahçe'nin dibine dinamit döşüyor,yakında fitili yakıp İspanya'ya kaçacak :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Neyse hiç olmazsa Fenerbahçe yine "0" puan ile geri dönmeyecek

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aurello yu gönderen mantık aragonesi getiren mantıkla aynı olduğuna göre,
fenerbahçe de her kulvarda hezimete doğru gittiğine göre,
bişeylerin ters gittiği kesin...
çözümü de 'iyi oynadık ama kazanamadık' diyerek bulmak imkansız.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Galatasaray tarihinde ilk kez bir ön elemede elenmiştir. ;)

Ama Galatasaray hiç bir zaman şampiyonlar liginden "0" puanla dönmemiştir. Erol ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Ama Galatasaray hiç bir zaman şampiyonlar liginden "0" puanla dönmemiştir. Erol ;)

Yazıyı dikkatle okursan ben bu sene için değil geçen sene için konuşuyorum.Uefada nasıl elendiğinizden bahsediyorum.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bi an düşündüm Kiev kazansa ne güzel olur diye ama sonra farkına vardım ki eğer fener kaybederse aragones yolcu olur ve eğlence biter o yüzden beraberlik güzel bir sonuç oldu çünkü hem böyle komik açıklamalar hemde başarısızlık devam edecek =]

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Tamam geçen seneden de bahsedelim. Bizim bilmem kaç yıl önce yaptığımız şeyi siz anca yaptınız bizde elendik :) Ben bunları gayet normal karsılarken sen neden savunma mekanızmanı hemen calıstırıyorsun Erol ?

Fenerbahçe seni besliyorda haberimiz mi yok?

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Umarım bundan sonrada dönmez.Tabi bu tüm takımlarımız için böyle olmalı.Fakat büyük takımlarımızın,Uefa ya gidip orda başarısız olması; adı şanı duyulmamış,tecrübe ve oyuncu kadrosu olarak bizim takımlarımıza yetişemeycek düzeydeki takımlara elenmeside çok kötü ve onur kırıcı. Fenerbahçe bu sefer belki çok kötü bir performasn sergiliyor.Umarım Galatasaray da 1-2 maç sonra elenmez;son yıllarda gördüğümüz gibi.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bi an düşündüm Kiev kazansa ne güzel olur diye ama sonra farkına vardım ki eğer fener kaybederse aragones yolcu olur ve eğlence biter o yüzden beraberlik güzel bir sonuç oldu çünkü hem böyle komik açıklamalar hemde başarısızlık devam edecek =]

Aynen ya. koyu galatasarylı bir abimin dediği gibi; " bu sene fenerbahçeliyim ben" diyordu bugün. niye abi dedim, baksana böyle fenerbahçeyi nerede bulacaz bir daha, takım süper süper dedi. :D

aynı bende fenerbahçeden çok memnunum, umarım uzun yıllar bu performansı sürdürürler :D :D

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ya dınema kıev cok kotu takım nasıl memnun kaldın
orta yok kanatlardan bıreysel becerılerle yaptıklarınla bunlarımı dıyorsun
oyuna mudahele edemedı adam emre cırpınıyor ama bosa

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu haftaki kayseri macı anterenör icin önemli mac haline aldı,ya tamam ya devam gibi bi mac,beraberlik bu macı kurtarmaz

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fenerbahçe'nin bu sezon ilk defa bu kadar mücadele ettiği bi maçını izledim. Ama neredeyse adam akıllı pozisyonu bile yoktu.Aragones'in suyu ısınmaya başladı...