Low Levelle Silinen Recovery

19.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba <br>
Çok eskiden sandisk 8 gb hafıza kartım bir anda hasarlandı. Pc ye taktım çalıştırdan komut vermeyi denedim olmadı. Çok önemli dosyalar vardı ama çok uğraşmadım koydum bi kenara. Dün şuna bi bakayım dedim. Bi gündür indirmediğim program kalmadı. Her yöntemi denedim. Biçimlendirip sonra da recoverlarla dosya kurtarsam dedim bu sefer biçimlendiremedim. White protect i bi kaldıramadım. Bıktım usandım. Recover la kurtarmayı denedim ama hiç dosya çıkmıyor. En son low level format mı ne varmış onu deneyim dedim baktım bu çok riskliymiş kart yanarmış alan azalırmış vs. Hep şöyle diyorlar içindekiler önemli değil kartı kurtarıyım yeter. Benim için durum tam tersi. İçindekileri kurtarıyım yeter. Şimdi arkadaşlar ben low levelle formatlasam (ki belki o bile hata verecek) sonra recover önceki dosyaları bulur mu? Sorum bu nolur bulur deyin.<br>
Bi gündür gördüğüm her yönteme aha bu olcak heralde diye sazan gibi atlayıp duruyorum. Sonunda bu low levelle format atmayı denicem. ben pc den formattan anlamam. Nolur olur deyin de mutlu mesut eski dosyalarıma kavuşayım. Sırf bu halt yüzünden üye oldum. <br>
Teşekkürler.

19.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlayan biri evet ya da hayır yazsa yeterli

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Low level format recovery diye birşey yoktur. Low level format diye birşey vardır oda yavaş biçimlendirme veya 1 ve üstü geçişli dosya silme fonksiyonudur. Genelde Peter Guttman yöntemi kullanılıp dosya silinir ve bu dosyalar ancak devletin adamları geri getirebilir.

R-Studio Network Editon yazılımı dosyalarını geri getirir. Kolay gelsin.

19.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlığın kısa olması için öyle yazdım (low levelle silinen recovery ile geri gelir mi?) nin kısası çaktın mı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
başlığın kısa olması için öyle yazdım (low levelle silinen recovery ile geri gelir mi?) nin kısası çaktın mı

Low level ile sildiysen çok zor geri getirilir. Ancak profesyonel veri kurtarma şirketlerinin yapacağı iş o. Kaç geçişli silme yaptın ?

19.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha hiç silme yapmadım işte ama ing başlık gördüm low levelden sonra veri kurtarmayla ilgili tam emin okuyum dedim konu açtım tek çare bu

Mesela:http://www.remosoftware.com/recover-files-after-low-level-format

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Formatlayıp, kurtarayım gibi birşey sözkonusu olamaz. Amacın kurtarmaksa yazılımları indirip, bu arada karta dokunmayıp, bu şekilde kurtarmayı denemek lazım. Gerçi senin hikaye iyi birşey vaad etmiyor ama. İçindekilerin değeri senin için nedir? Profesyonel destek alman gerekebilir çünkü.

19.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya eski fotolar videolar anılar müzikler hepsi bunda değerli yani profesyonel desteği ne şekilde alabilirim bi de sey denicem başka bi hafıza kartimi yedekleyip low levelle formatlayip recoverla dosyaları tekrar görebilirsem aynısıni hasarlı olanda da yapcam
R studio yu bimiyordum denicem

Reaksiyon puanı
16,128
yok öyle bir dünya low level ile biçimlendiyse geri dönüşü yok.