Lost Sezon 6 Bölüm 4

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Daha yeni bitirdim bölümü.Bence 3.bölümde olduğu gibi bu bölümde pek bişey vermedi.Mesela çok az karakteri görüyoruz bölümde(locke,sawyer,..).Arada bir ortaya çıkan çocuğun kim olduğuysa muamma (bence ya aeron ya da jacobun küçüklüğü).Çoğumuz zaten bu insanların adaya Jacob tarafından getirildiğini biliyorduk(değilmi?).Bu bölümde neden jacobun böyle birşey yaptığını da öğrenmiş olduk.Bildiğimiz locke'da öldü(aman ne yazık).Değişik bir bölümdü işte.Bu sezonun en sevdiğim yanı kahramanların gerçek zamanda tekrar karşılaşmaları oldu.Ayrıca sonunu nasıl bağlayacaklarını da çok merak ediyorum.

Sizin düşünceleriniz?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben henüz izlemedim ama yazdıklarından anlaşılan pek birşey bulamayacağız

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Erken mi çıktı dizi. Perşembe sabahı çıkıyordu.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
salı sabaha doğru yayınlanıyor

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
4'ü birazdan ben de izlemeyi planlıyordum. Bu son sezon sorulara çözüm bulmak bir yana dursun, işler daha da karışık bir hal aldı. Bakalım nasıl bağlayacaklar.:)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
nasıl bağlayacaklar bende merak ediyorum

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Aslında biraz daha verimli bir bölümdü 3. bölüme kıyasla Flash forward olarak gördüklerimiz adanın hiç olmamasıyla ilgili yani belki sonlara doğru hiç birisinin adaya ziyareti olmuyacak gibi gözüküyor belkide.Çocuk Jacop'a benziyor daha çok o olabilir.İsimlerin yazılı olduğu mağara sürpriz oldu kesitlerle Jacop'la karşılaşmalar da güzel olmuş.Dizi yine seçimlerden yana kullandı bölümü ya gidersin ya kalırsın ya ararsın ya aramazsın tarzında oldu.Bir diğer dikkatimi çekende mezarlar oldu zaman gidip geliyor ama mezarlar sabit onlar geçen bölümde gömülen karakterler mi sorusu oluştu bende.

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aslında biraz daha verimli bir bölümdü 3. bölüme kıyasla Flash forward olarak gördüklerimiz adanın hiç olmamasıyla ilgili yani belki sonlara doğru hiç birisinin adaya ziyareti olmuyacak gibi gözüküyor belkide.Çocuk Jacop'a benziyor daha çok o olabilir.İsimlerin yazılı olduğu mağara sürpriz oldu kesitlerle Jacop'la karşılaşmalar da güzel olmuş.Dizi yine seçimlerden yana kullandı bölümü ya gidersin ya kalırsın ya ararsın ya aramazsın tarzında oldu.Bir diğer dikkatimi çekende mezarlar oldu zaman gidip geliyor ama mezarlar sabit onlar geçen bölümde gömülen karakterler mi sorusu oluştu bende.

evet son iki yoruma baktımda 3. bölümden daha çok şey vermiş bu bölüm aslında :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sahte John Locke'nin o beyaz taşı fırlattığı sahnede de bir mesaj vardı. Beyaz taşı fırlattı, siyah taş kaldı. Bu da adadaki durumun kara duman lehine değiştiği anlamına geliyor sanırım.
bscap0006o.jpg