@DN@N
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Aşağıdaki metin, “LOST- 4×09 - The Shape of Things to Come” ilgili SPOILER içermektedir. İzleme zevkinizin kaçmasını istemiyorsanız lütfen o-ku-ma-yı-nız!<br /><br /> * Lost’ta Locke’la birlikte Ötekilerköyü’ne giden ancak bu zamana kadar hiç aktif rolü olmayan, konuşmayan kazazedeler, tekneden gelenler tarafından öldürülecek.<br /> * Sawyer tekneden gelen adamların birkaçını öldürür, Aaron ve Claire’i kurtarır, Miles’ı da yanına alır ve onu rehine olarak kullanmayı düşünür.<br /> * Miles ise bunun üzerine, tekneden gelen adamların kendisini hiç umursamadıklarını belirtir.<br /> * Ben Siyah Duman’ı kontrol eder ve onu, Keamy hariç tekneden gelenlerin hepsini öldürmek için kullanır. Locke ve Hurley buna oldukça şaşırırlar.<br /> * Keamy Siyah Duman’ı, elektromanyetik reaksiyon gösteren bir cihazla uzaklaştırır.<br /> * Ben, Locke ve Hurley’le birlikte kaçmaya başlar, Alex Keamy tarafından başından vurularak öldürülmüştür.<br /> * Jack, Charlotte’un bunca zamandır teknedekilerle başka bir telefon aracılığıyla konuştuğunu ve Ben’in nerede olduğunu onlara söylediğini fark eder.<br /><br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=ty07UoSlqkg<br /><br />arkadaşlar yine çok güzel bir bölüm bizi bekliyor<br />yukarıdakileri okeuduktan sonra perşembeyi iple çekcem....<br />