Lord British Özüne Dönüyor

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bir zamanların efsane oyunu Ultima Online ve Ultima serisinin fikir babası Richard Garriott, Tabula Rasa sonrası planlarını anlattı.

Ultima serisinin babası, "Lord British" takma adıyla 90lı yıllarda online oyunculukla tanışanlar için ayrı bir yeri olan Richard Garriott, talihsiz sonuçlanan Tabula Rasa deneyiminden sonra tekrar fanteziye döneceğinin sinyallerini verdi. Yeni projesinin büyük ihtimalle fantastik bir Orta Çağ temasına sahip olacağını ve muhtemelen online oynanacağını belirten Garriott'un sıradaki projesi hakkında başka bilgi bulunmuyor. Ancak Ultima markasının artık EA'nın elinde olduğu düşünülürse, Garriott'un Ultima Online'ı tekrar diriltmesi pek de mümkün görünmüyor.

:: Ultima Online oynar mıydınız?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ah ah ultima online... Hala oynuyorum ama eski havası kalmadı. :(

muratcan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne günlerdi be sürekli oynardık artık bıraktık

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nebula rulez... Akar... aTeŞ Seni ÇaĞıRıyoR !!! İm por ylem... İm por ylem... uscux... in nox... Kal was :) ölümüne pvp warlock ezer :)

ahhh ahhh nerde o brit mezarda +3 kastıgımız dönemler...
sırf 1 binek için uykusuz geceler :)

*iç çeker*

CEH

Asistan
Reaksiyon puanı
0
havası kalmadı ki

erdemmin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla yaa ne güzel bende player takip ederdim ne yapıyor ne ediyor bu ultima camiasına 2 sağlam sunucu açtım 1 'i kapalı 1 'i açık :D gururluyum iyi kötü günler gecti suanda program yazabilmem ultima sayesinde :D allah ultima online zeval vermesin :D

dreamore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lord British başlığını görünce nasıl heyecanlandım anlatamam. Az mı in sanet ylem'ler içinde in flam grav'larla tutuştuk :P Ama nerde o eski server'lar, herkes noob, herkes lamer...