LoL TR Çöplüğünde Duosuz Lig Atlanır mı?

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Her türlü insanın bulunduğu bu çöplükte Duosu olmadan Gold veya daha üstüne çıkabilen var mıdır? Gerçekten konu kapatılmasın bende mi sorun var yoksa genel mi onu çözmeye çalışıyorum...

1 Maç kazanıyorum 2 kaybediyorum hep.
2.png

3.png

Egolu gibi gözükmek istemem ama nadiren kötü oynarım onda da takımı muteleyip düzeltmeye çalışırım.Geçen sezon duomla gümüş 3 e kadar çıkmıştık daha da çıkacaktık ama oyunu bırakınca bende bıraktım.Bu sezon tek başımayım bir türlü çıkamadım şu bronz 1 den...

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Her türlü insanın bulunduğu bu çöplükte Duosu olmadan Gold veya daha üstüne çıkabilen var mıdır? Gerçekten konu kapatılmasın bende mi sorun var yoksa genel mi onu çözmeye çalışıyorum...

1 Maç kazanıyorum 2 kaybediyorum hep.
Ekli dosyayı görüntüle 143629
Ekli dosyayı görüntüle 143630

Egolu gibi gözükmek istemem ama nadiren kötü oynarım onda da takımı muteleyip düzeltmeye çalışırım.Geçen sezon duomla gümüş 3 e kadar çıkmıştık daha da çıkacaktık ama oyunu bırakınca bende bıraktım.Bu sezon tek başımayım bir türlü çıkamadım şu bronz 1 den...
hocam bence bırakın hepten çözüm size (:
ama bilmem nasıl çıkcağınızı bizim Allaha Şükür Arkadaşlarım Var Öyle çıkabiliyoruz arkasaşız zor

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
hocam bence bırakın hepten çözüm size :)
ama bilmem nasıl çıkcağınızı bizim Allaha Şükür Arkadaşlarım Var Öyle çıkabiliyoruz arkasaşız zor
Oyun güzel bırakmam ancak kitlesi çok kanser ya arkadaş valorant oynuyor şuan bi ikna edip lole geri döndürtmeye çalışıcam :D

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Garen, Veigar oynuyon kanka. İyi oynadım deme kendine. Ciddiyim.
Onun dışında eğlenmek için istediğin heroyu oyna. Rank kasmayı falan boş ver. Bir anlamı yok.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Garen, Veigar oynuyon kanka. İyi oynadım deme kendine. Ciddiyim.
Onun dışında eğlenmek için istediğin heroyu oyna. Rank kasmayı falan boş ver. Bir anlamı yok.
Çok rahat da derim.Garen oynuyorum ancak karşımda Sett vardı o maçta.Ve karşının jungu aman vermedi.Hem tek garen değil alta da bakabilirsin.İstersen daha da atabilirim skorları.Normal maç girmeyi seviyorum ama gümüş yapıp bırakmak istiyorum hesabı o yüzden.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Çok rahat da derim.Garen oynuyorum ancak karşımda Sett vardı o maçta.Ve karşının jungu aman vermedi.Hem tek garen değil alta da bakabilirsin.İstersen daha da atabilirim skorları.Normal maç girmeyi seviyorum ama gümüş yapıp bırakmak istiyorum hesabı o yüzden.
Kanki ilk iki hero onları görünce :D.
Ben derecelide artık istediğim heroyu oynayıp keyfime bakıyorum.
Çünkü zamanında, takıma neler neler aldılar. Support Yasuo mu dersin, Riven mi dersin.

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Duosuz diamond eloya kadar çıktım. Elo kasmak için yapman gereken şey bir lanede ve bu lanede oynanan bir kaç şampiyonda ustalaşmak. Her oyun farklı şampiyonla oynayarak elo kasmak çok çok zor. Taşımak için illa hasar odaklı şampiyonlar oynamak zorunda hissetme kendini. Amumu - Sejuani - Zac 3 lüsüyle plat, reksai-olaf ikilisiyle plattan diamond a kadar çıktım. Sonra bıraktım tabii. Tavsiyelerim bunlar.

beNdax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
2 sene oldu bırakalı. Oynarken Duo şart