Lol S alamıyorum Neden

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Akşam Lol oynuyorum Yasuoyla 48/5/12 gittim.Farmım 141 Bizim takımda 0/23/0 giden adam var bizim takıımn hepsi feedliyor.Takımı taşıdım.Maçı kazandık ama bir türlü S vermedi neden olabilir

Mars!

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
439
S olayı oynadığın şampiyonun oynadığın role göre ortalamalarının üstüne çıktığında alınıyor diye biliyorum. LOL bilgim kıttır bu arada.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
S olayı oynadığın şampiyonun oynadığın role göre ortalamalarının üstüne çıktığında alınıyor diye biliyorum. LOL bilgim kıttır bu arada.
Yasuo 6 lvl ama dünden beri oynuyorum skorlarım ın hepsi iyi genelde 3 ölmem falan oluyor ama 1 kez s alabildim

Reaksiyon puanı
307
Akşam Lol oynuyorum Yasuoyla 48/5/12 gittim.Farmım 141 Bizim takımda 0/23/0 giden adam var bizim takıımn hepsi feedliyor.Takımı taşıdım.Maçı kazandık ama bir türlü S vermedi neden olabilir
Kuleye vurduğun hasar, kastığın farm, kaçıncı dakikada bitti mi? O kadar kill aldıysan en az 1 saat geçmiştir ve 1 saat gibi sürede 141 farm aşırı az (25 dkda falan bu farmlara ulaşman gerek)

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Kill çalmış isen fazla, hasarın az olduğu için S vermemiştir ve farm az.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Kuleye vurduğun hasar, kastığın farm, kaçıncı dakikada bitti mi? O kadar kill aldıysan en az 1 saat geçmiştir ve 1 saat gibi sürede 141 farm aşırı az (25 dkda falan bu farmlara ulaşman gerek)
Hocam her yere gitmem lazım midde duruyorum maçın başında 13 dakikada bizim takım 7kill verdiler.Midde dursam maç 30 dakikada biterdi.Maç bitti dedim kesinlikle S aldım bir baktım s alamamışım çıldırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kill çalmış isen fazla, hasarın az olduğu için S vermemiştir ve farm az.
Kill çalmadım.Takımın hepsi feeder onlar benden çaldı ben orada kill almaya çalışıyorum adamlar orada kule altına minyon yokken girip ölüyorlar bunlar gold 1 nasıl geldi anlamadım

Reaksiyon puanı
307
Hocam her yere gitmem lazım midde duruyorum maçın başında 13 dakikada bizim takım 7kill verdiler.Midde dursam maç 30 dakikada biterdi.Maç bitti dedim kesinlikle S aldım bir baktım s alamamışım çıldırdım

Kill çalmadım.Takımın hepsi feeder onlar benden çaldı ben orada kill almaya çalışıyorum adamlar orada kule altına minyon yokken girip ölüyorlar bunlar gold 1 nasıl geldi anlamadım

Takımın kötüyse zaten S alman çok zor çünkü takım oyunu olarak kazanmanız lazım

Girdiğin Team Fightlar
Kuleye, minyonlara, oyunculara verdiğin hasarlar
Kazandığın exp

Hepsi etkili bunda

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Takımın kötüyse zaten S alman çok zor çünkü takım oyunu olarak kazanmanız lazım

Girdiğin Team Fightlar
Kuleye, minyonlara, oyunculara verdiğin hasarlar
Kazandığın exp

Hepsi etkili bunda
Şunu anlamadım adam 0/23/0 gidiyor bu adam gold 1 e nasıl geldi

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Sen o farmla bırak S'i maçı aldığına şükret 8 kill 2 ölme dakika başına 10 farm aldığın sürece S alırsın

Şunu anlamadım adam 0/23/0 gidiyor bu adam gold 1 e nasıl geldi
Maçı kötü geçmiştir ?

Sen o farmla bırak S'i maçı aldığına şükret 8 kill 2 ölme dakika başına 10 farm aldığın sürece S alırsın

Maçı kötü geçmiştir ?
Ha neden bu kadar iddalı konuşuyorum diye sorarsan