Soru Lol Mod Skin Virüs Mü?

BEYONDER53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu Forumda Dolaştım Heryere Baktım Ama virüs diyen kimse çıkmadı ama virüs totala tarattığımda kırmızı bişeyler çıkıyor biliyorum modskin ban sebebi yazmanıza gerek yok bunlar nedir güvenlimi?

İNDİRDİĞİM SİTE .

İÇİNDEKİ DLL DOSYASI VİRÜS TOTAL .

KOMPLE RAR DOSYASI .

Son düzenleyen moderatör:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,692
Hiçbir güven kaynağı yok. Sağda solda virüs değil diyenlere bakmayın sanki kendisi kodlamış gibi konuşuyorlar. Gözünün önünde işletim sistemini çökertecek bir virüsün girmemiş olması temiz olduğu anlamına gelmiyor. Virustotal sonucuna güvenin ve indirmeyin derim.

BEYONDER53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir güven kaynağı yok. Sağda solda virüs değil diyenlere bakmayın sanki kendisi kodlamış gibi konuşuyorlar. Gözünün önünde işletim sistemini çökertecek bir virüsün girmemiş olması temiz olduğu anlamına gelmiyor. Virustotal sonucuna güvenin ve indirmeyin derim.
Diyorlarki ((Hayır değil, senelerce kullandım.Oyunun dosyalarını değiştirdiği için öyle algılıyor virüs programları.Zaten lolskin yasaklandı 1-2 sene önce)) ((Virüslü değil. Sadece programda değişiklik yaptığı için öyle algılıyor)) Hile Programlarında Oyunu Değiştirmk İçin Yazılımlar Kullanılıyor Bi nevi virüs Gibi Ama Oyunun Dosyalarını Değiştirmek İçin Antivirüslerde Bunu Tehdit Olarak Algiliyor falan filan doğrumu bunlar emin olamadım şimdi

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,692
Diyorlarki ((Hayır değil, senelerce kullandım.Oyunun dosyalarını değiştirdiği için öyle algılıyor virüs programları.Zaten lolskin yasaklandı 1-2 sene önce)) ((Virüslü değil. Sadece programda değişiklik yaptığı için öyle algılıyor)) Hile Programlarında Oyunu Değiştirmk İçin Yazılımlar Kullanılıyor Bi nevi virüs Gibi Ama Oyunun Dosyalarını Değiştirmek İçin Antivirüslerde Bunu Tehdit Olarak Algiliyor falan filan doğrumu bunlar emin olamadım şimdi
LoL Mod'u kullanmadım ama kimse bedavaya böyle bir hizmet sunmaz emin olun, illa sağdan soldan bir şeyler sokar bilgisayara. Artı olarak hile zaten, oyundan ban yemeniz de olası. Ben hiç bulaşmayın derim. Bir de o paylaştığınız linkleri silebilir misiniz forumda bu tarz şeylere link vermek yasak