LOL e yeni başladım bi yardım edin

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LOL de yeniyim Katarina ile oynuyorum diğerlerine pek alışamadım nasıl daha güçlü olabilirim yardım edermisiniz bazıları vuruyo can yarı ben vurunca adamın canı inmio nasıl güçlenebilirim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Zamanla oyunu kavrarsin run kabiliyet olaylari ve item kasmayi öğrenme olayı var oynadıkça öğrenirsin tavsiyeyle olacak bir şey degil pek :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Oynadıkça öğrenirsin. Sadece ilk başlarda rehberlerden yardım alabilirsin sonra ihtiyaç duymuyorsun zaten. Kendin item çıkabilecek seviyeye geldiğinde rehberleri bıraktığını göreceksin.

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakıyorumda oyun içinde adamla aynı seviye olsam bile adam bana vurdugunda canım yarıda ben ona vurdugumda gitmio bile bunu bi türli kavrayamadım

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bakıyorumda oyun içinde adamla aynı seviye olsam bile adam bana vurdugunda canım yarıda ben ona vurdugumda gitmio bile bunu bi türli kavrayamadım

Bunun olması için bir çok faktör var, onun itemleri, senin itemlerin, karakterlerin birbirine olan güç oranı vs. Rehber sitelerden bakarak öğrenirsin bunları uzun zamanda. Ben sıkıldığım için fazla oynamadan bıraktım. Ama oyunu oynayacaksan uzun bir öğrenme dönemi var. :)

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
LOL de yeniyim Katarina ile oynuyorum diğerlerine pek alışamadım nasıl daha güçlü olabilirim yardım edermisiniz bazıları vuruyo can yarı ben vurunca adamın canı inmio nasıl güçlenebilirim
Kata ultisi olmadan full canlı birini hızlıca öldüremez ama fırsatını bulur takım savaşında asist ya da kill alırsan skillerin resetlenir diğerlerinide temizlersin. Kata oynarken lanede pasif kaıp ormancıyı beklemelisin. Takım savaşına sonradan girip bütün killeri toplarsın. Oyunun en çok sezgi, refleks, hız gerektiren şampiyonu. Ünlü oynucuların videolarını izle Amerikada Scarra iyi kata oynar korelileride izlersin.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de suan 15 levelim . Oyundan kavradiklarimi soyleyim. İlk oynadigim hero katarinaydi. Cok ezik sanmistim cunku tank itemleri almistim :D Farm yapmayi yani minyon kesmeyi ogren. Ama adam keser gibi dalma. Son vurusu yapip para kazan. Adam oldurmek icin birden dalma. Q atarak rakibi rahatsiz et. Cani yariya falan inince E ile dal adama ulti bas.

Mr Coder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lol için verilen eğitimler var youtubeden bulabilirsin onları izle derim çok yararı olur