Riot bunun lisansını almıştır illa. Almasaydı da Dota itiraz ederdi.Paylaşmadılar insanlar ile ve ya kamuoyuna. O yüzden sanat hırsızı gibi duruyorlar buradan.
Riot bunun lisansını almıştır illa. Almasaydı da Dota itiraz ederdi.Paylaşmadılar insanlar ile ve ya kamuoyuna. O yüzden sanat hırsızı gibi duruyorlar buradan.
Tamam CHESS için evet (Dota'yı dahil etmiyorum yine), diğer içerikleri de mi sence lisanslıdır?Riot bunun lisansını almıştır illa. Almasaydı da Dota itiraz ederdi.
Ozamanda Riot itiraz ederdi.Tamam CHESS için evet (Dota'yı dahil etmiyorum yine), diğer içerikleri de mi sence lisanslıdır?
Bire bir Sailor Moon'u aktarmışlar ve Zorro eksik tek. Yumi'ye de bir tane kostüm çıksın, Ezreal'a siyah maskesli ezreal çıksın. Al sana Sailor Moon XD.
Neyse ben rahatsız olduğumu bir durumu paylaştım sizlere.
Riot desteğe her zaman mesaj attığımda esinlendiklerini söylüyorlar bana.Ozamanda Riot itiraz ederdi.
Eee o zaman nesi çalıntı?Riot desteğe her zaman mesaj attığımda esinlendiklerini söylüyorlar bana.
Pek rahatsız oldukları söylenemez.
Çalmak değil o.Esinlenmek ilham almak.Birine ait olmayan birşey çalınamz.Ya abi iki saat bir şey anlatamadım.
MOBA kısmına ya da herhangi bir tür olması sorun değil benim açımdan. Beni oluşturdukları evreni ile içeriklerinin oradan buradan çalıntı olduğunu söylüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel dostum neden ceza alacaksın anlamadım.
Adamlar kendilerinden bir şey eklemişler.Ekli dosyayı görüntüle 126116Ekli dosyayı görüntüle 126117Ekli dosyayı görüntüle 126118
Verdikleri hisler aynı. Buna esinlenme diyemiyorum mesela.
Detaylarını ve temasını aktarınca esintiden fazla oluyor bana göre.Adamlar kendilerinden bir şey eklemişler.
Size göre.Detaylarını ve temasını aktarınca esintiden fazla oluyor bana göre.
Dediğimi tekrarlamayın XD.Size göre.
Hayır. Direk MOBA türü saçma.dotaa fanboyu musun acaba
DotA buradan kaliteli gibi gözükse bile, kostümleri ve oyun grafikleri LoL'e bin bassa bile. Çok sıkıcı geldi bana.dotaa fanboyu musun acaba
oda doğruHayır. Direk MOBA türü saçma.
Zaten tüm oyunlar başka oyunların özentisi.Sen ne yapıyorsun hiç anlamadım.
Dostum konu bu zaten. Sen ne olsun istiyorsun onu anlamadım.
Tamam DOTA'nın bir çalışanı ile girilmiş bu işe Lakin DOTA'nın CHESS'ine ne demeli?
Direk TFT'ye geçirmişler. Ayıp bir şey.
Bir konu hakkında ki düşüncelerimi yazdım.Buraya ne içip geliyorsunuz? Çok saçma bir konu.
Oyun türü çaldı diye bir şey yazmadım. Zaten mantıksız olur.O zamamn pubg fortnite ne oluyo Xd
O zaman senin mantıkla bakalım, Google Chrome'da Mozilla Firefox'tan çaldı.Bir konu hakkında ki düşüncelerimi yazdım.
Oyun türü çaldı diye bir şey yazmadım. Zaten mantıksız olur.