Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edison'dan sonra en büyük emek hırsızı RIOT GAMES olsa gerek.
Hayır D.O.T.A'dan çaldıkları için değil. Zaten D.O.T.A'nın bir çalışanı ile girişilmiş bu oyuna.
Diğer şirketlerin/kurumların sanatlarını çalarak bir içerik ve evren oluşturdular.
Kindred gibi bir karakteri bile PRINCESS MONOKE adlı bir kısa filmden çalmışlar resmen.
Kişiden kişiye değişir. Ben ismimin sonuna güzel uyduğu için ve instagram hesabımın adıyla aynı yapmak için yaptım. Yoksa io içerikler ile alakam yoktur. Tabi eski sayfam.
Hayır D.O.T.A'dan çaldıkları için değil. Zaten D.O.T.A'nın bir çalışanı ile girişilmiş bu oyuna.
Diğer şirketlerin/kurumların sanatlarını çalarak bir içerik ve evren oluşturdular.
Kindred gibi bir karakteri bile PRINCESS MONOKE adlı bir kısa filmden çalmışlar resmen.
Direct 9 kullanıyorlar grafik olarak.
Low poly modellemenin dibi.
Oyun için mesela Lux animasyonu desek yaptığı animasyon yok kol hareketi + sprite.
Kazandıklarına göre para harcadıkları işler çok az be hocam. O yüzden attığınız link normal geliyor bana. Kaldı ki DOTA hem kostüm hem de görsel olarak çok daha başarılı. Ben sıkılıyorum oynarken o kadar .
Kardeşim bi lol oyna bi dota oyna farkları gör, lol daha kolay herkezin oynuyabilceği basit mekanikler güzel sanat dizaynı ve ve riot un kitlesi ile olan iletişimi gayet iyi ve türkçe dublaj türkiye serveri ,şimdi dotaya gelirssek zor oynayamadım oyun 1000 saatte anca öğrenilyor valvenin getirdiği boş içerikler ve güncellemeler türkçe dublaj yok bukadar fazla kitlesi varken ayrıca türkiye serverları da açılmadı hani nerde rahat oyun ? ben göremiyorum kim nederse desin optimizayson olarak felan lol dotayı geçiyor yiğidi öldür hakkını yeme.
Kardeşim bi lol oyna bi dota oyna farkları gör, lol daha kolay herkezin oynuyabilceği basit mekanikler güzel sanat dizaynı ve ve riot un kitlesi ile olan iletişimi gayet iyi ve türkçe dublaj türkiye serveri ,şimdi dotaya gelirssek zor oynayamadım oyun 1000 saatte anca öğrenilyor valvenin getirdiği boş içerikler ve güncellemeler türkçe dublaj yok bukadar fazla kitlesi varken ayrıca türkiye serverları da açılmadı hani nerde rahat oyun ? ben göremiyorum kim nederse desin optimizayson olarak felan lol dotayı geçiyor yiğidi öldür hakkını yeme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca lolle ilgili tüm içerikleri şarkıları telifsiz olarak kullanabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ayrıca bu bir transferdir emek hırsızlığı değil.
Oynasın ben şunu şunu oynayın ya da LoL, Dota'nın çakmasıdır diye bir konu yazmadım.
Ben LoL'ün içeriklerinin ve evrenin çalıntı olduğunu söyledim. Dota'yı bunun dışında tuttum.
Çünkü bir Dota çalışanı ile yapılmış LoL.